Haberler

    Totti ile de Rossi Arasında Dikkat Çeken Cengiz Ünder Diyaloğu

    Ünlü spor gazetecisi Paolo Condo'nun hazırladığı kitabın tanıtımı, önceki akşam Roma'daki tarihi Kolezyum Amfitiyatrosu'nda yapıldı.
    Totti ile yolları kesişmiş olan futbol dünyasından birçok ismin katıldığı etkinlikte, şimdi sarı-kırmızılı kulüpte
    yönetici olan Totti'ye, "Ayrılırken soyunma odasında neyini bıraktın?" sorusu yöneltildi.
    Totti'nin, "Her şeyi aldım, çoraplarımı bile. Orada bir şey bırakmadım," diyerek katılımcıları güldürmesi üzerine gazeteci Condo, "Bu kitabı hazırlarken Roma'nın soyunma odasına da gittim. Totti'nin oradaki koltuğunu kim almış, biliyor musunuz? Zavallı Cengiz Ünder! İtalyanca konuşamıyor ve bunun sorumluluğunun da farkında değil," dedi.
    Totti'nin de buna karşılık, "Ama onun fotoğrafını kaldırdığınızda altında benimki duruyor hala," demesi de gülüşmelere neden oldu.
    Bunun üzerine de Rossi'nin, "Cengiz hazır ha, hazır ona göre" diyerek onun Totti'nin yerini alabileceğini ima etmesi dikkat çekti.
    TOTTI: "HAYATIMDA HİÇ KİTAP OKUMADIM"
    Condo'nun kaleme aldığı, 25 yıllık kariyerinin tamamını Roma'da geçiren Totti'nin "Un Capitano (Bir Kaptan)" adlı otobiyografi kitabı 20 ülkede piyasaya çıktı.
    Kolezyum'da 300 kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Totti, "Hayatımda hiç kitap okumadım. Bu ilk oldu" diye espri yaptı.
    Kitapta pek çok ilgi çekici nokta bulunuyor. Takımına ve şehrine sadakati dillere destan olan Totti'nin bunu, "Bir gecede 6 kızla beraber dışarıya çıktığım da oldu, hepsini birbiriyle aldattım ama Roma'yı asla aldatmadım" diye anlatması dikkat çekici.
    TOTTI'NİN GELECEĞİNİ DUYAN MAHKUM BİR HAFTA CEZASINI UZATTIRDI
    Kitabın bir diğer dikkat çekici kısmı ise şöyle; 2006'da İtalya'nın Dünya Kupası'nı kazanması üzerine Totti, Roma'daki Rebibbia Hapishanesi'ne bir ziyaret gerçekleştireceğini açıklar.
    Bu duyuru, hapishanede büyük bir heyecan ve sevinç yaratır. Ancak bir
    mahkum buna çok üzülür, çünkü ünlü futbolcunun ziyaretinden bir hafta önce cezası bitecek ve tahliye edilecektir.
    Cezaevi yönetimine bir dilekçe yazan bu kişi, mahkumiyetinin bir hafta daha uzatılmasını talep eder, Totti ile fotoğraf çektirebilmek için ve "Beni serbest bırakırsanız çılgınca bir şey yapıp cezaevine geri dönerim" diye tehdit ederek, amacına ulaşır.
    Bu arada, hayır kuruluşlarına yaptığı bağışlarla da tanınan Totti, kitabın gelirinin bir kısmının Katolik Kilisesi'ne bağlı Çocuk İsa (Bambin Gesu) Hastanesi'ne verileceğini duyurdu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cengiz Ünder Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title