Haberler
BBC

Tottenham-Liverpool: On binlerce taraftar Şampiyonlar Ligi finali için Madrid'de, biletler 25 bin...

Şampiyonlar Ligi finalinde iki İngiliz takımı, Tottenham ile Liverpool, Cumartesi günü TSİ 22: 00'de Madrid'deki Estadio Wanda Metropolitano Stadyumu'nda karşıya karşıya gelecek. On binlerce futbolsever dev final için İspanya'nın başketine akın etti. Londra gazetesi Evening Standard, maç biletlerinin karaborsada 25 bin sterline (184 bin TL) alıcı bulduğunu yazdı.

Estadio Wanda Metropolitano Stadyumu'nun seyirci kapasitesi yaklaşık 68 bin.

İki takımın taraftarlarına ise toplam sadece 34 bin bilet verildi.

50 bin kişinin de sırf maç atmosferini tatmak için Madrid'e gitmesi bekleniyor.

Yetkililer, Cumartesi gecesi Madrid'deki otellerde doluluk oranının yüzde 100'ü bulacağını açıkladı.

Tottenham'da daha önce sakatlık geçiren Harry Kane, Harry Winks ve Davinson Sanchez forma giyebilecek durumda. Victor Wanyama'nın durumu şüpheli, Ben Davies'in sakatlığı ise sürüyor.





Kane'in forma giyebilecek olması, Tottenham'a gol yollarında önemli bir avantaj sağlıyor. Bu aynı zamanda Güney Koreli yıldız Son Heung-Min ya da yarı finalde Ajax karşısındaki mucize geri dönüşün, hat-trick yapan kahramanı Brezilyalı Lucas Moura'nun kulübede oturması anlamına geliyor.

Liverpool'da tek sakat Naby Keita

Liverpool'da ise kasığından sakatlanan Roberto Firmino iyileşti. Takımda tek sakat oyuncu Naby Keita.

Menajeri Jurgen Klopp'un sahaya çok sürpriz bir kadro sürmesi beklenmiyor. Alman teknik adamın tek ikilemi orta sahada olacak.

Klopp'un, orta sağ üçlüsünde kaptan Jordan Henderson ve Fabinho'nun yanına koyacağı isim ya tecrübeli oyuncu James Milner, ya da yarı finalin kahramanlarından Georgio Wijnaldum olacak.

Barcelona karşısında alınan 4-0'lık yarı final galibiyetinde sakatlık yüzünden oyunu yarım bırakan Andrew Robertson'ın sol bekteki yerini alması bekleniyor. Dejan Lovren'in yerine Joel Matip'in forma alması da bir diğer olasılık.





İki takım arasında Premier Lig'de oluşan büyük puan farkına karşın, finalin başa baş geçmesi muhtemel.

Liverpol, bu sezon Premier Lig'de Tottenham ile oynadığı her iki karşılaşmayı da, zorlanarak son dakikalardaki gollerle 2-1 kazanmıştı.

İki takımın son sekiz maçından yedisinde hem Liverpool hem de Tottenham gol atmayı başardı.

BBC

Liverpool Tottenham Madrid Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title