Haberler

Tosya Osb'nin Elektrik Alt Yapı Çalışmaları Tamamlandı

Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) elektrik alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) elektrik alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Kaymakam Mehmet Türköz, Tosya OSB'yi ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili OSB Bölge Müdürü Nihat Küçükkasap'tan bilgiler aldı.

Türköz, ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, OSB'nin alt yapı çalışmalarının tüm hızı devam ettiğini belirterek, çalışmaların bittiği bölümlerde iş adamlarının fabrika kurma çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

OSB'deki elektrik alt yapı çalışmalarının tamamlandığını aktaran Türköz, şöyle konuştu:

"Dün gece itibariyle 63 Hektarlık Tosya OSB'nin tamamı ilk defa aydınlatıldı. Aydınlatma sistemlerinin yanı sıra, kurulacak fabrikaların kullanacağı elektrik sistemleri de tamamlandı. Tosya OSB'yi gece ziyaret ederek, aydınlatma sistemini görmek istedik. Geldik gördük ki her yer ışıl ışıl olmuş. OSB'lerin, kuruldukları şehirlere, sanayinin disipline edilmesi, şehrin planlı gelişmesine katkıda bulunulması ve müşterek arıtma tesisleri ile çevre kirliliğinin önlenmesi gibi bir çok katkılar sağladığını biliyoruz. İnşallah, kısa süre içerisinde Tosya OSB'ye kurulacak fabrikalar sayesinde, yeni istihdam alanları açılacak, ilçemize çok büyük miktarda ekonomik girdi sağlanacak ve Tosya her anlamda gelişip kalınacak."

Türköz, OSB'nin kurulmasında çok büyük katkılar sağlayan Vali Sayın Erdoğan Bektaş'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Yayıncı: Sinan Özmüş - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mehmet Türköz Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title