Haberler

Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı

Güncelleme:

Kastamonu'da havaların ısınmasıyla topraktan adeta yılan fışkırmaya başladı. Evlere giren yılanların çok büyük ve zehirli olması nedeniyle köylüler diken üstünde olduklarını dile getirdi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte bazı kırsal mahallelerde ve ilçe merkezine yakın köylerde yılan paniği yaşanıyor.

KÖYLÜLER YILAN PANİĞİ YAŞIYOR

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte bazı kırsal mahallelerde ve ilçe merkezine yakın köylerde yılan paniği yaşanıyor. İlçedeki kırsal mahallelerde hemen her gün yılan gördüklerini söyleyen vatandaşlar, yılanların zehirli olma tehlikesine karşı ısırılmamak için çok dikkatli davrandıklarını belirtti.

DAHA ÖNCE BÜYÜK VE ZEHİRLİ YILAN GÖRÜLMÜŞ

Tosya'da daha önce hiç görmedikleri boyutlarda yılan gördüklerini söyleyen çiftçiler, zehirli ve tehlikeli oldukları şüphesi ile sürekli itfaiye ekiplerine ihbarda bulunduklarını ifade etti.

Kastamonu Tosya'da Zehirli Yılanlar Evin Mutfağını Bastı!

"SON BİR HAFTADIR TOPRAKTAN YILAN FIŞKIRIYOR"

Son olarak ilçenin Çaykapı köyünde yaşanan yılan vakası köylüleri tedirgin etti. Muhittin Çiçek isimli vatandaşın evine giren 2 metre uzunluğundaki yılan ev halkına korkulu anlar yaşattı. Muhittin Çiçek evinin mutfağına giren yılanın yakalanması sonrasında, "Bu yıl sıcaklar birden bastırdı.

Kastamonu Tosya'da Zehirli Yılanlar Evin Mutfağını Bastı!

Son bir haftadır topraktan adeta yılan fışkırıyor. Oldukça da büyük ve zehirli yılanlar. Bu dönemde tarla ve bahçede çalışanların yılana karşı daha dikkatli olması gerekiyor. Fakat bugün yaşadığımız olay sonrası artık tarla ve bahçelerden sonra evlerimizde de dikkatli olmak zorundayız.

MUTFAĞA GİREN YILAN TARAFINDAN ISIRILDI

Kardeşim mutfakta sabah kahvaltısı hazırlarken yaklaşık 2 metre boyundaki yılan davlumbazın borusundan girerek elindeki tavanın içine düşmüş. Kardeşim tavanın içine çöreklenen yılanı elinden atmak isterken aniden saldırmış. Daha sonra mutfağın içinde kayboldu. Biz aradık fakat bulamadık. Hemen olayı Tosya İtfaiyesi ekiplerine ihbar ettik.

Kastamonu Tosya'da Zehirli Yılanlar Evin Mutfağını Bastı!

Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri evimize gelerek yılanı aradılar. Sonradan lakabı Komando İtfaiye olduğunu öğrendiğimiz itfaiye eri yılanı saklandığı yerden yakalayarak dışarı çıkardı ve doğaya serbest bıraktı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Tosya 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

mustafa:

sicaktan falan degil pislikten cevre temizliginin sifir oldugu ülkelerde önce sinekler böcekler sonrada yilanlar cakallar meydana gelir cevre düzeni lazim carpik yapilasmayla ve etrafa attiginiz cöplerle doganin dengesini bozuyorsunuz

107
31
yanıtYanıtla
mustafa:

bizim milletin cevre bilinci yok temizlik desen sadece evinin icini temizler etrafi cer cöp icinde bu ülkede cevreciler cikip köylerde neden bi faliyette bulunmaz anlamiyorum yav cikinda su cahil insanlara iki laf söyleyin bari ne ise yararsiniz siz

yanıt0
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

İNSANOĞLU TABIATIN DENGESİNİ BOZDUĞU MÜDDET BUNLAR HEP YAŞANACAK DIR

24
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kesin öldürmüşlerdir

15
10
yanıtYanıtla
artvinli:

bütün derelere hes yapılırsa böyle olur yılanlar evlerimizin içine kadar girer dereleri kurutuyorlar doğanın dengesini bozdular madem nükleer santral yapılacaktı karadenizdeki bütün derelere hes yapmaya ne gerek vardı neyse yinede suçu yılanda arıyalım izinsiz eve neden girdin

24
0
yanıtYanıtla
Herif:

Kartalları sansarları tilkileri öldürürseniz bunları yaşarsınız

19
1
yanıtYanıtla
BKZ:

YILANDAN KORKMAM EJDERYA''DAN KORKTUĞUM KADAR DEMİŞTİR NECİP FAZIL KISAYÜREK

5
11
yanıtYanıtla
ıspartalı 32:

necip fazılın kasdettiği yılan bu değilkii insan olup sessiz sinsi insan kılıklı yılanlardan bahsediyorRahmetle anıyoruz

yanıt2
yanıt0
halkdan biri:

yılandan korkmam yalandan korktuğum gibi. insanın zehri (yaydığı bitr fitne)binlerce kişiye zarar verirken , yılanın zehri ısırdığı kişiye zarar verir.

12
1
yanıtYanıtla
biri:

Böyle konuşursunuz ama bu yorumu yazdıktan sonra bile kaç tane yalan söylediniz Allah bilir? (Genel)

yanıt1
yanıt1
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title