Haberler

Tosya'da Kan Bağışı Kampanyası

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde,Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölgesel Kan Merkezi ile Türk Kızılayı Tosya Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Kızılayı Orta Anadolu Bölgesel Kan Merkezi ile Türk Kızılayı Tosya Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına kan bağışı yaparak destek veren Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, kan bağışının hem insanlık görevi hem de toplumdaki dayanışmanın bir örneği olduğunu ifade etti.

Vücuttaki kanın hiçbir zaman değişmediğini ve sürekli aynı kaldığını belirten Türköz, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer kan verirsek vücut yeni kan üretir ve bu vücut için çok yararlıdır. Kan bağışını sağlıklı her insan yapmalı. Çünkü kana ihtiyacı olan insanlar, bu bağışlarla daha çabuk hayatlarını kurtarabilirler. Bugün başkasına lazım olan kan, belki de bir gün bizlere de lazım olacaktır. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin bu kampanyaya destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title