Haberler

Torun: "Siyasi İstikrar Her Zaman Kalkınmayı Getirmiştir"

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, “Geçmişten bugüne baktığımızda siyasi istikrarın ekonomiye kazandırdığı ivmeyi rahatlıkla görebiliyoruz.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Geçmişten bugüne baktığımızda siyasi istikrarın ekonomiye kazandırdığı ivmeyi rahatlıkla görebiliyoruz. 10 Ağustosta da halkımız istikrarın yanında olacaktır" dedi.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) üyeleri bayramlaştı. BESOB Eğitim Merkezi'ndeki bayramlaşmaya AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Ak Parti il yöneticileri ve esnaflar katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, Türkiye'nin refah seviyesinin giderek yükseldiğini söyledi. Torun, "Bunun için en önemli unsurlardan biri ekonomik istikrar. Bunun için de siyasi istikrarın sağlanması gerekiyor. Türkiye'nin son 12 yılına baktığımızda ülkemizde sağlanan siyasi istikrarın ekonomiye olan etkilerini her yerde görebiliyoruz. Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal dönemlerine baktığımızda da siyasi istikrarın ekonomide büyük sıçramaları beraberinde getirdiğini de gözlemleyebiliyoruz. Biz refah seviyesinin yükselmesi noktasında ülkemizde üretim yapan herkese elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bir ülkenin refah seviyesinin yükselmesi için bütün kesimleri ile birlikte kalkınması gerektiğini biliyoruz. Bizim önümüzdeki on yıl içerisinde dünya ekonomileri arasında ilk ona girme hedefimiz var. Bu hedefin en büyük destekçilerinden biri de Bursa'mız olacaktır. İstanbul'dan sonra Türkiye genelinde en fazla ihracat yapan ilde yaşıyoruz. Bu gelişimi sürdürmeyi esnafımızla, sanayicimizle birlikte güç olarak sağlayabiliriz" dedi.

"ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"

Bursa'nın sanayi, tarım ve turizm potansiyellerinin yanı sıra aynı zamanda bir esnaf şehri olduğunu belirten Torun "Bizler de esnafımızın meselelerini, taleplerini çok iyi biliyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. BESOB Başkanımız Sayın Arif Tak'ın gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Özellikle Çataltepe'de kurulması planlanan esnaf sitesi konusunda çok büyük emekleri var. Bizde bu konuda elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Buranın bir an önce bitirilmesi konusundaki arzumuz devam ediyor" açıklamasında bulundu.

"HALK ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ANLAYIŞLARINI OYLAYACAK"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de işaret eden Torun, şunları söyledi:

"Bu cumhurbaşkanlığı seçimi diğerlerinden çok farklı. Geçmişten bu yana baktığımızda ilk defa millet kendi başkanını doğrudan doğruya kendisi seçecek. Bu 'önce devlet' anlayışından 'önce millet' anlayışına geçilmesi demektir. Bu, cumhurbaşkanlığı makamına bir meşruiyet kazandırılması demektir ve ülkemizin çok çektiği vesayetler döneminin sona ermesi demektir. Biz diyoruz ki: 'Türkiye artık eski Türkiye'yi bıraksın, kurmaya çalıştığımız yeni Türkiye yolunda bize destek versin.' Bu seçimlerde Türkiye eski ve yeni Türkiye anlayış ve isteklerini oylayacak. Biz cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıklardan galip çıkması için elimizden geleni yapacağız ancak kararı halkımız verecektir."

Cemalettin Torun, daha sonra Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ve Bursa İmam Hatip mezunları ve Mensupları Derneği'nin (BİHMED) bayramlaşma programlarına katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Canan Candemir Çelik Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title