Haberler

Toroslar Edaş'ın Bakım Çalışmaları

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi'nin (EDAŞ), nisan ayında da bakım, onarım ve yatırım çalışmaları sürüyor.

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi'nin (EDAŞ), nisan ayında da bakım, onarım ve yatırım çalışmaları sürüyor.

Toroslar EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında, 2017'in nisan ayında da bakım, onarım çalışmaları ve yatırımların devam ettiği bildirildi.

Mersin'in Tarsus, Erdemli, Silifke, Aydıncık, Gülnar, Mut ve Anamur ilçeleriyle merkezde 6 bin 935 armatürün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 90 kilometrelik hattın bakımını yaptı.

Kentte 19 panoyla 20 trafo da elden geçirilirken 55 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı. Mersin'de 37 kilometrelik yeni kablo döşeyen ekipler, kentte 236 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı. Ayrıca yeni 7 elektrik panosu ve 21 trafo montajı da gerçekleştirildi.

Gaziantep

Ekipler Gaziantep'de ise merkez, Nizip ve İslahiye'de bin 456 aydınlatma armatürünün bakımını yaparken, 34 panoyu da elden geçirdi. 14 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim kablosunun bakımının yapıldığı kentte, Metropol, Nizip ve İslahiye ilçelerindeki 5 trafo ile 25 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı.

Gaziantep'te 15 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 56 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ve 1 trafo montajı da tamamlandı.

Hatay

Hatay'da Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, İskenderun, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı ve Kumlu'da 2017'nin nisan ayında 4 bin 105 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 10 kilometrelik hattı da elden geçirdi.

Adı geçen ilçelerde nisan ayında 15 elektrik panosuyla 12 trafo merkezinin de bakımı yapıldı. Hatay'da 56 kilometrelik yeni kablo döşeyen ekipler, 950 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamlandı. Ayrıca yeni 16 elektrik panosu ve 16 trafo montajı da gerçekleştirildi.

Kilis

Ekipler Kilis'te ise merkez, Musabeyli, Polateli ve Elbeyli ilçelerinde 307 aydınlatma armatürünü kontrolden geçirip, 3 panonun da bakımını yaptı.

Osmaniye

Osmaniye Kadirli, merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde 720 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, 1 pano ile 9 trafoyu elden geçirdi.

Ayrıca 3 dağıtım merkezinin de bakımı tamamlandı. Osmaniye'de 850 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirilirken, 6 yeni elektrik panosu ve 6 trafo montajını da tamamlandı.

Toroslar EDAŞ'ın bölgedeki bakım ve yatırım çalışmalarının süreceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Toroslar Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title