Haberler

Toroslar'da asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Güncelleme:

Toroslar Belediyesi, mahallelerde başlattığı asfalt serim ve bakım, onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Toroslar Belediyesi, mahallelerde başlattığı asfalt serim ve bakım, onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Toroslar'ın yaşam kalitesini yükseltiyoruz" dedi.

Toroslar Belediyesi, asfalt serim çalışmalarının yanında birçok cadde ve sokakta bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu çerçevede Osmaniye Mahallesinde finişerli asfalt serim çalışması yaparken, Zeki Ayan ve Sağlık mahallelerinde de yol düzenleme ve asfalt bakım çalışması yaptı. Yaklaşık 500 ton finişerli asfalt kullanılan çalışma, bölge halkını memnun etti.

"Toroslar'ın yaşam kalitesini yükseltiyoruz"

Vatandaşların özellikle kış aylarında yağmur, çamur nedeniyle sıkıntı yaşamamaları amacıyla yol bakım ve onarım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, "Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak, Toroslarımıza artı değer katmak amacıyla belirlediğimiz program dahilinde 7/24 hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Daha güzel, modern bir Toroslar için fiziki belediyecilik çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, "Osmaniye Mahallemizde finişerli asfalt serimi çalışması başladı. Mahallemizin bazı sokaklarında ise tamamlandı. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bizim için önemli olan kalıcı ve güzel işler yapmak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda buna özen gösterdik" ifadelerini kullandı.

Belediyenin yaptığı yol çalışmalarının ulaşımı rahatlattığını söyleyen Osmaniye Mahallesi Muhtarı Cengiz Şahbaz ise "Osmaniye Mahallemizde asfalt serim çalışmaları başladı. Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atsız Afşın Yılmaz Osmaniye Toroslar Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title