Haberler

Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, Ameliyat Oldu

Güncelleme:

Trabzonspor maçında girdiği hava topu mücadelesinde burnu kırılan Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, Medicana Hastanesinde ameliyat oldu.

Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, ameliyat oldu

Trabzonspor maçında girdiği hava topu mücadelesinde burnu kırılan Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, Medicana Hastanesi'nde ameliyat oldu.

Torku Konyaspor, dün Büyükşehir Belediyesi Torku Arena'da Trabzonspor'u ağırladı. Ali Çamdalı, karşılaşmanın 31'inci dakikasında Dursun Salih ile girdiği hava topu mücadelesinde burnu kırılması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başından yaralanan Dursun Salih de sahada yapılan tedavinin ardından oyuna geri döndü. Ali Çamdalı'yı bugün Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve futbolcular ziyaret etti. Sakatlandığı pozisyonu izlediği zaman daha kötü bir sakatlık yaşayabileceğini gördüğünü belirten Ali Çamdalı, şükrettiğini ve en kısa sürede yeniden forma giymek istediğini söyledi. Bugün taburcu olup evinde istirahat edeceğini ifade eden Ali Çamdalı, takımının dün maçtan galip ayrıldığı için mutlu olduğunu, ameliyata girerken golün atıldığını duyduğu için mutlu bir şekilde ameliyata girdiğini söyledi.

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Kimsenin arzu etmediği bir talihsizlik sonucu yaşanan sakatlık. Bizim adımıza sevindirici olan nokta daha kötü bir durumun gerçekleşmemesi. Şu an kendisini gayet iyi ve moralli gördüm. Doktorundan bir hafta dinlendikten sonra antrenmanlara katılabileceğini ve koruma kullanarak forma giyebileceğini öğrendik. Kendisine bir an önce acil şifalar diliyoruz. Tekrar geçmiş olsun diyoruz. dedi.

Ali Çamdalı'nın operasyonunu gerçekleştiren Operatör Doktor İdris Çıldır da Ali Çamdalı hastanemize geldiğinde yaptığımız ilk kontrollerinde burnunda kırık tespit ettik ve başarılı bir operasyon oldu. Burnundaki tampon 2 gün sonrasında çıkartılacak ve nefes alıp alışverişinde ve normal yaşamını sürdürmesinde herhangi bir sorunu olmayacak. Bu hafta oynama durumu yok. Ama yeni haftada antrenmanlara çıkıp takımdaki yerini alabilir. diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Ahmet Baydar Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title