Haberler

Torku Konyaspor, Kayserispor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçına hazırlanıyor.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, Kayserispor ile çok zor bir maç oynayacaklarını ve sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Bakkal, "Karabük'ten çok önemli bir puanla döndük. En azından averajımız kötü olan alttaki takımların bir puan önündeyiz şimdi. Bu haftaki hedefimiz diğer takımların ne yapacağını beklemeden kendi işimizi kendimizin yapması. Sezon sonu olmasına rağmen işin bilincinde olarak 25-26 kişi idmana çıkan bir takım var. Mehmet Uslu'nun cezası bitti. Kayserispor ile belki çok basit bir maç gibi görünüyor ama çok zor bir maç oynayacağız. En azından burada kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle kazanıp hak ettiğimiz yerde, 40 puanlı takımları yakalayıp bu işi noktalamak istiyoruz" dedi.

"MUTSUZ OLAN GİTSİN"

Teknik direktör Mesut Bakkal, iç transferde henüz futbolcularla görüşmelere başlamadıklarını, herkesin kendine göre planları olduğunu belirtti.

Djalma Campos'un ülkesine dönmek istediğinin hatırlatılması üzerine Bakkal, "Diğer futbolcularla olduğu gibi Djalma ile çalışmayı isterim. Bize Konya'da mutlu olanlar lazım. Bende mutsuzsam gideyim, kim mutsuzsa gitsin. Spor şehri Konya'nın geldiğim günden beri marka değerini artırmamız gerektiğini söylüyorum. Oyuncusu içinde bir, hocası içinde bir, eğer burada mutsuzsa, burada mutlu olamıyorsa bizde verim alamayız kimseden. Bir futbolcu gider başkası gelir, bir hoca gider başkası gelir. Önemli olan burada Konyaspordur. Konyaspor'un marka değerinin bilinmesi gerekir. Benim tek istediğim var, şehirle birlikte bir Konyaspor takımı oluşturmak. Bizi her hafta destekleyen 15-20 bin taraftarımız var. Onu inşallah 40 bin yaparız. İnşallah 35 bin kombine satarız. Konya'ya yakışır. Bütün şehirleri dolaştığım için biliyorum, şehirle takım marka değeri olarak çok aşağıda. Bunu dengelemek gerekiyor. O da iyi futbolcularla, iyi takımla olur" diye konuştu.

Mesut Bakkal, Eskişehirspor ile Galatasaray arasında Ziraat Türkiye Kupası final maçının Konya'da oynanacak olmasının şehre değer kattığını dile getirerek, her iki takıma da başarılar diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Mesut Bakkal Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title