Haberler

Torku Konyaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Güncelleme:

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas ve şut çalışması yapan oyuncular yarı sahada hücum-savunma organizasyonları çalıştı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Hasan Kabze, Djalma Campos ve Selim Ay katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirerek, "Bu takımın içeride veya dışarıda her zaman galibiyet için oynayacağını söyleyebilirim. Geçen hafta Fenerbahçe'nin kaybetmesi maçı onların çok daha coşkulu oynamasını sağlayacak. Biz de disiplinli ve oturmuş bir takımız. İstanbul'da güzel bir maç oynayacağız. Yürekli ve karakterli bir oyun sahaya koyacağız. Bu şekilde bir maçın daha hazırlığına başladık" dedi.

Takımdaki sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Bakkal, "Marica'nın biraz problemi vardı ameliyata gerek görülmedi, tekrar sahada olacak. Uğur İnceman iyileşti. Sadece Hasan Kabze ile Djalma kaldı. Onların da milli takım arasından sonra döneceğini umut ediyoruz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE SAHASINDA HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN OYNAR"

Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini ifade eden Mesut Bakkal, "Fenerbahçe sahasında her zaman kazanmak için oynar. Zor bir maça gidiyoruz. Kolay maç olmayacak. Ama defalarca oynadık. Nasıl oynayacağımızı biliyoruz. İnşallah istediğimiz oyun planını sahaya yansıtıp beklediğimizi sonucu alıp dönebiliriz. Ama zor bir maç olacak" şeklinde konuştu.

ÖZGÜR ÖZKAYA: "FENERBAHÇE KRİTİK BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR. BUNU AVANTAJA ÇEVİRMEK İSTİYORUZ"

Yeşil-beyazlı futbolcu Özgür Özkaya ise, Fenerbahçe'de yaşanan sıkıntılara değinerek, "Fenerbahçe'nin durumunu takım arkadaşlarımızla kendi aramızda konuşuyoruz. Onlar da kritik bir dönemden geçiyor. Biz bu durumu avantaja çevirmek istiyoruz. Şuanda bizim birlik ve beraberliğimiz Fenerbahçe'den daha iyi durumda. Onlar kendi seyircisi önünde oynayacak. Herhangi bir kötü sonuçta taraftar baskısı olacak. Bunu değerlendirmek istiyoruz" yorumunda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Mesut Bakkal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title