Haberler

Torku Konyaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Yeşil beyazlı oyuncu Ali Çamdalı: "Rakibin kim olduğunun hiç önemi yok. Önemli olan lige 3 puanla başlamak"

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında, Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan ilk 15 dakikası basına açık antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Milli takım kampından henüz dönmeyen İtandje ile Erdinç, N'douassel ve yeni transfer Hasan Kabze'nin katılmadığı antrenman, pas çalışması, taktik çalışma ve çift kale maçın ardından sona erdi.

Futbolculardan Ali Çamdalı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun yeşil-beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Çamdalı, "Fenerbahçe ile önemli bir maç oynayacağız. Sahamızda oynayacağımız bu maçta seyirci avantajımızı iyi kullanmalıyız. Rakibin kim olduğunun hiç önemi yok. Önemli olan lige 3 puanla başlamak" dedi.

Çamdalı, Fenerbahçe'de sakat ve cezalı futbolcuların olduğunu ancak büyük takımlarda kimin oynadığının çok öneminin olmadığını dile getirdi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title