Haberler

Torbalı'nın Millet Bahçesi Doldu Taştı

Torbalı Belediyesi, 22 bin metrekarelik alanda projelendirdiği ilçenin cazibe merkezlerinden biri olacak Millet Bahçesi'ni hizmete açarken, vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

Torbalı Belediyesi, 22 bin metrekarelik alanda projelendirdiği ilçenin cazibe merkezlerinden biri olacak Millet Bahçesi'ni hizmete açarken, vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

Torbalı'da yayın yapan yerel medya temsilcileri, Torbalı Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Bahçesi'nde Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile bir araya geldi, Millet Bahçesi'ni gezdi. Gazete temsilcilerini ağırlayan Başkan Görmez, "5 yıldır Torbalı'mıza 307 adet proje kazandırdık, son olarak burada görmüş olduğunuz Millet Bahçemizi hizmete açtık. Yaptığımız tüm eserlerin, projelerin, hizmetlerin en büyük şahitleri de güzide basınımızın siz değerli temsilcileri oldunuz" dedi. Millet Bahçesi hakkında da bilgi veren Başkan Görmez, gazetecilere teşekkür etti.

İlk günden yoğun ilgi

Torbalı'nın Cumhuriyet, Alpkent ve Ertuğrul mahallelerinin arasındaki toplam 25 bin metrekarelik bir arsa Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü tarafından Millet Bahçesi yapılmak üzere Torbalı Belediyesi'ne devredilmişti. Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın büyük destek verdiği proje kapsamında, söz konusu alana 2 bin kişi kapasiteli ve 1037 metrekarelik alana sahip amfi tiyatro, bin metrekarelik lazer ışıklı, dans eden havuz, toplam 600 metrekare açık ve kapalı alana sahip kafeterya, 700 metre uzunluğunda tartan pistten oluşan yürüyüş ve koşu yolu, 2 bin 600 metrekarelik çocuk oyun sahası ile aileler için Millet Kıraathanesi yapıldı.

Seçim yasakları sebebiyle resmi açılışı seçim sonrasına bırakılan Millet Bahçesi'ne Torbalı halkı da yoğun ilgi gösterdi. İlk günden Millet Bahçesi'ni görmeye gelen vatandaşlar, projeye hayran kaldılar. Başkan Görmez'i tebrik eden vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdiler. Torbalı'nın böyle projelere ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Görmez, önümüzdeki dönem benzer projelerin sayısının artacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Millet Bahçeleri Torbalı Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title