Haberler

Torbalı'da Sünnet Şöleni 6 Eylül'de

İzmir’in Torbalı ilçesinde düzenlenecek sünnet şöleninin bu yıl 6 Eylül’de gerçekleştirileceği ifade edilirken, toplu sünnet şöleninde dar gelirli ailelerin 5-11 yaş aralığındaki çocukları sünnet olacak.

İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenecek sünnet şöleninin bu yıl 6 Eylül'de gerçekleştirileceği ifade edilirken, toplu sünnet şöleninde dar gelirli ailelerin 5-11 yaş aralığındaki çocukları sünnet olacak.

Torbalı ilçesinde, belediye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen sünnet şöleni 6 Eylül'de gerçekleştirilecek. Şölende, dar gelirli ailelerin 5-11 yaş aralığındaki çocukları sünnet olabileceği bildirilirken, kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan sünnet şöleninde yer almak isteyen ailelerin bulundukları yerleşimdeki mahalle muhtarlarına başvuruda bulunmaları gerektiği açıklandı. Sünnet şölenine katılmak için şu ana kadar 40 aile başvuruda bulunduğu, sünnet olacak çocuklar için bu sene de eğlencelerin düzenleneceği ve çeşitli hediyelerin dağıtılacağı öğrenildi.

Gelenekselleşen sünnet şölenlerinin aynı zamanda bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiğine değinen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Sünnet, dinimizin de önemli bir vecibesidir ve her erkek çocuğu için de özel bir anlam taşır. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyecek olduğumuz sünnet şölenimiz gelenekselleşme yolunda. Çocuklarımız için yine muhteşem bir organizasyon hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha güzelini sunarız. Çocuklarımız bizler için çok değerli, onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor" dedi - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Torbalı İzmir Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title