Haberler

Torbalı'da Ramazan Sokakları "İki"Lenecek

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçe merkezi ile Ayrancılar Mahallesinde iki ayrı Ramazan sokağı kuracaklarını, üç mahallede ise iftar sofralarının bulunacağını söyledi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçe merkezi ile Ayrancılar Mahallesinde iki ayrı Ramazan sokağı kuracaklarını, üç mahallede ise iftar sofralarının bulunacağını söyledi.

Ramazan ayı boyunca yardıma muhtaç ailelere sıcak iftarlık yemek ile kuru erzak dağıtımının yapılacağını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Ramazan Ayı Sosyal Etkinlik Sokağı Torbalı'da bu yıl 4. kez kuruluyor. İlçemizin en büyük mahallesi olan yaklaşık 50 bin nüfuslu Ayrancılar'da ise bu yıl ilk kez Ramazan Sokağı açıyoruz. Bu sokaklarda 50'şer adet standımız bulunuyor. Satış stantları ev hanımlarına ücretsiz olarak tahsis edildi. Buradaki amaç; hanımefendilerin evlerinde ürettikleri ürünleri buna yemeklerde dahil burada satma olanaklarının oluşturulmasıdır. Öte yandan çocuklarımız için de oyun grupları, Hacivat Karagöz, meddah, orta oyunu, sema gösterileri gibi aktivitelerimiz yer alacak. Bunun yanı sıra belediyemizin olanakları ile Ramazan ayı boyunca farklı ikramlarımız yer alacak. İlçemizin; Çaybaşı, Barış Yapı ve Ayrancılar Mahallelerinde 500'er kişilik iftar sofraları kuruyoruz. Mübarek Ramazan ayının özellikle genç nesiller tarafından anlaşılır biçimde tanınmasını amaçlıyoruz. Onlara Ramazan ayının taşıdığı yüce değerleri anlatmaya çalışacağız. Farklı sosyal etkinliklerimiz de ayrıca yer alacaktır. Torbalılar unutmayacakları bir Ramazan ayı geçirecek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yaşar Görmez Ayrancılar Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title