Haberler

Torbalı Belediyesi Çapak'ın Kaderini Değiştiriyor

Güncelleme:

Her Mahalleye Bir Meydan Projesi Kapsamında Sürdürülen Çalışmalar Çapak'ta Bitmek Üzere. Proje Kapsamında "Mahalle Meydanı, Köy Konağı, Yazlık Düğün Salonu Yapılıyor.


Torbalı Belediyesi ilçedeki bütün mahallelerde sosyal yaşamı canlı kılmak amacıyla uygulamaya koyduğu "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi Çapak'ta da devam ediyor. Proje Kapsamında Mahalle Meydanı, Köy Konağı, Yazlık Düğün Salonu yapılıyor.

Çapak mahallesinin baştan sona yenilendiğini belirten Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, mahalle halkının sosyal yaşam alanı olarak projelendirilen meydan ile köy konağı ve yazlık düğün salonunun inşaatına başladığını belirttiler.

Mahalledeki cadde ve sokaklarda proje kapsamında yenileniyor. Çevre düzenlemeleri yapılıyor. İstinat duvarları örülüyor, kilit taşı, sathi kaplama, sıcak asfalt ve ışıklandırma çalışmaları yapılıyor.

ÖNCELİĞİMİZ EŞİT HİZMET

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki bütün mahallelere, yaşam alanlarına eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını, merkez kenar mahalle ayrımı asla yapılamayacağını belirterek şunları söyledi; "Dokunulmadık, cadde, sokak, köy ve mahalle kalmayacağını göreve başladığımız günden beri belirtiyoruz. Öncelik ve altyapı durumlarına göre projelendirilen her mahalleye eşit hizmeti götüreceğiz. Bazı semtlerimize İZSU başta olmak üzere farklı altyapı sorunlarından dolayı şimdilik müdahale edemiyoruz. Altyapının bittiği her yerde ekiplerimiz olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Torbalı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title