Haberler

"Topun Daha Fazla Sahibiydik"

Güncelleme:

1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi.

1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Gümrük ve Tekel Bakanı Hayati Yazıcı'nın da izlediği karşılaşmadan sonra oyunda Çaykur Rizespor'a karşı üstünlükleri olduğunu söyledi, "Maçın genelinde topun daha fazla sahibiydik. Futbol adına her şeyi denedik, ancak arzu ettiğimiz galibiyeti alamadık. Oynadığımız saha ile ilgili sıkıntılarımız olduğunu belirtmek isterim. Bir ikinci konu bu takımın ligden çıkmayacak olması, böyle bir bilinçaltı geliştirilmiş ve bu nedenle bazı yapılması gerekenler yapılmıyorsa bu da bizi camia olarak üzüyor. Umarım bu son olur. Çaykur Rizespor'da bence deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynadı. Alanı çok iyi kontrol etti. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Devreye girdik, şimdi iyi hazırlanacağız. Transfer ile ilgili bazı çalışmalarımız var. Bunları da gerçekleştirdikten sonra ikinci yarıya hazır olacağız" dedi.

Çaykur Rizespor'un antrenörü Mehmet Ali Karaca ise, "1461 Trabzon'u kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. Saha futbol oynamaya çok elverişli değildi. Trabzon takımının oyun sistemini ne tarz oynayabileceğini tahmin ediyorduk. Aralara top atarak defansımızın arkasına depar atacaklarını tahmin ediyorduk ve öyle de yaptılar. Bu tür ataklardan pozisyonlar buldular. Gerçekten Trabzon takımı iyi bir takım olduğunu gösterdi. İki dost ilin müsabakası berabere bitti, her iki tarafa da hayırlı olsun" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Akçay Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title