Haberler

"Topuklu ile Dans"a büyük ilgi

Yanis Marshall; Dedeman İstanbul'da 250 dans tutkununu ile buluştu.

Dünyaca ünlü koreograf Yanis Marshall, Dansfabrika'nın düzenlediği "Topuklu ile Dans" workshop'u için İstanbul'daydı. Dedeman İstanbul'un katkılarıyla dans tutkunları ile buluşan Yanis Marshall, yaklaşık dört saat boyunca süren eğitimde Topuklu ile Dans'ın inceliklerini katılımcılara sıra dışı yöntemleri ile aktardı. Yanis Marshall'ın dünyayı kasıp kavuran "Topuklu ile Dans" Workshop'u, İstanbul'da 250 katılımcı ile renkli görüntülere sahne oldu. Workshop sonrası hayranlarının sorularını yanıtlayan Yanis Marshall, tüm katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fransa doğumlu dünyaca ünlü dansçı ve koreograf Yanis Marshall, "Topuklu ile Dans" Workshop'u Dedeman İstanbul'da gerçekleştirdi. Türkiye'de Dans severlerin hayallerini gerçekleştiren Dansfabrika aracılığı ile 250 dans tutkununun katıldığı workshop iki oturum olarak yaklaşık dört saat sürdü.

GÜCÜ TOPUKLULARINDA DEĞİL DANSINDA

Workshop süresinde her seviyeden katılımcıya topuklu ile dansın inceliklerini gösteren Yanis Marshall; başarılı dansı ve dikkat çekici tavırlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Hayranlarına dansını anlatan Yanis Marshall; "Topuklu ayakkabı olmadan dans etmeyi çok seviyorum fakat bir kere bir çift topuklu giydiğimde, kendine güvenen, sanki farklı biriyim. Çünkü bir kere giydim ve en iyisini yapmak zorundayım.  Bunun arası yok; ya canını okursun ya da kaybolursun. İşte bu benim içimdeki özgüveni dışarı çıkartıyor. Topukluylayken güce ihtiyacım yok, gücüm benim dansımda" dedi.

1989 Fransa doğumlu olan Yanis Marshall, 2014 Britain's Got Talent yarışmasının finalistlerinden biri olarak dünyaca ün kazandı. Dancing with the Stars'ın Fransız versiyonunda sanatsal koç olarak görev alan Yanis Marshall, ayrıca Ukrayna'nın So You Think You Can Dance yarışmasında ve Las Vegas'taki Cirque du Soleil's Zumanity Show'da koreograflık yaptı.
Dedeman Otelleri hakkında:

1918'de temelleri atılan Dedeman Grubu bugün, Dedeman ve Park Dedeman markaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok noktada otel yatırımlarına sahip olan Dedeman Grubu, sektörün en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciridir.

1966 yılında Dedeman Ankara Oteli ile turizm faaliyetlerine başlayan Dedeman Grubu, 2012 yılında hayata geçirdiği Park Dedeman Denizli oteli ile de ikinci otel markasını geliştiren ilk Türk otel zinciri olmayı başardı. Dedeman Grubunun bugün Türkiye'de, İstanbul başta olmak üzere Erzurum, Gaziantep, Konya, Denizli, Şanlıurfa, Zonguldak, Elâzığ ve Trabzon şehirlerinde toplam 15 oteli bulunuyor. Yurtdışında ise Erbil-Irak ve Oskemen-Kazakistan bölgelerinde 2 oteli ile hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Marshall Türkiye Fransa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title