Haberler

Toptan: Dinleme Varsa, Ortaya Çıkartılmalı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Dinlendiği İddiasıyla İlgili Olarak, 'Böyle Bir Olay Varsa, Bunu Yapanların Mutlaka Ortaya Çıkartılması Lazım' Dedi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlendiği iddiasıyla ilgili olarak, ''Böyle bir olay varsa, bunu yapanların mutlaka ortaya çıkartılması lazım'' dedi.

Toptan, Bükreş'te, AA muhabirinin sorusu üzerine, böyle bir olayın olup olmadığını bilmediğini, ancak ilginç bir durumla karşı karşıya bulunulduğunu söyledi.

Toptan, ''Dinleyenler açısından da, son ceza yasalarına göre buna teşebbüs edilmesinin böyle bir dinleme yapılmasının çok ağır bir suç ve ceza öngördüğünü hesaba katarsak, anlamakta zorluk çekiyorum'' dedi.

En kısa zamanda işin doğrusunun anlaşılmasını ümit eden Köksal Toptan, ''Varsa bir sorumlusu, ortaya çıkarılmalıdır. Böyle bir olay varsa, bunu yapanların mutlaka ortaya çıkartılması lazım gelir. Çıkartılmazsa güvenlik kuvvetlerimiz, emniyet teşkilatımız töhmet altında kalır. Süratle ortaya çıkartılması lazım'' diye konuştu.

Toptan, böyle bir dinleme yoksa bunun da ortaya çıkartılması gerektiğini ifade ederek, ''Biraz daha beklemek, sabretmek lazım'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title