Haberler

Toptan'dan BDP'li Vekillere Eleştiri

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, medyaya yansıyan BDP'li milletvekillerinin PKK terör örgütü mensupları ile el sıkışması ve öpüşmesi görüntülerinin açıkça terör örgütüne destek...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, medyaya yansıyan BDP'li milletvekillerinin PKK terör örgütü mensupları ile el sıkışması ve öpüşmesi görüntülerinin açıkça terör örgütüne destek verdiklerinin bir göstergesi olduğunu belirterek, gereğinin mutlaka yapılacağını söyledi.

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatının bayramlaşma programında yaptığı konuşmada ulusal medyada yankı bulan BDP'li Milletvekillerinin PKK terör örgütü mensupları ile el sıkışması ve öpüşmesi görüntülerini sert bir dille eleştirdi. BDP'li vekillerin buy hareketinin açıkça terör örgütü ile işbirliği anlamına geldiğini, açıkça terör örgütüne destek anlamına ve terör örgütünün amaçlarına hizmet etme amacını taşıdığını belirterek buna asla müsemma gösterilmeyeceğini söyledi. Türkiye'nin sonuna kadar tahammül ve sabır sınırlarını zorlamak suretiyle kendisini bölmek isteyen terör örgütün parlamentodaki savunucularına hep elini uzattığını, çözümü noktasında siyasi zemin aradığını belirten Toptan,

"Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir döneminde, hiçbir rejiminde rejim kendisini yıkmak isteyenlere özgürlük hakkı tanımaz" dedi. Bu görüntülerle ilgili adli sürecin başlamasını beklediklerini kaydeden Toptan, şunları söyledi:

"Şimdi dünyanın hiçbir yerinde hiçbir döneminde, hiçbir rejiminde rejim kendisini yıkmak isteyenlere özgürlük hakkı tanımaz, Türkiye sonuna kadar tahammül ve sabır sınırlarını zorlamak suretiyle kendisini bölmek isteyen terör örgütün parlamentodaki savunucularına hep elini uzattı. Her gün, her saat acaba terörle mücadelede ortak çözüm noktası bulunabilir mi? Siyasi zemin bunun için kullanılabilir mi? Çalışması yapıldı. BDP'li milletvekillerinin parlamento kürsüden yaptığı ve tüm milletvekili arkadaşlarımızı tahrik amacı güden konuşmalarına bu sebeple müdahale edilmedi ve müsemma edildi.

Ama bu milletvekillerinin son yaptığı hareket açıkça terör örgütü ile işbirliği anlamına gelir, açıkça terör örgütüne destek anlamına gelir ve açıkça terör örgütünün amaçlarına hizmet etme amacını taşır. Hiçbir rejim buna müsemma ve müsaade etmez. O nedenle bana göre zannediyorum süratle adli işlemler tamamlandıktan sonra bunun gereği en nihai noktada ne ise onun yapılması lazım gelir. Türkiye'nin bölünmesinin ne doğudaki ve güneydoğudaki vatandaşlarımıza bir yararı olur ne de batıdaki vatandaşlarımıza bir yararı olur. Biz topyekun Türkiye'nin güçlenmesi huzur içerisinde, demokratik bir nizam içerisinde ileriye gitmesinin kavgasını verirken, başka ülkelerin ve istihbarat örgütlerinin taşeronluğunu yapan bir örgüte kol, kanat germek suretiyle bunun engellenmesine çalışan kesinlikle tasvip edilebilir ve müsemma edilebilir ve onaylanabilir bir davranış olamaz. O bakımdan halkımızın ve vatandaşımızın hassasiyetine ve tepkisine biz de yürekten katılıyoruz. Bunların gereğinin bir an evvel yapılması için adli sürecin başlamasını bekliyoruz. Ama bunun bir ucunda diğer bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın tahrik edilmesi de vardır. Vatandaşlarımızın da bu tür provokatif eylemlere kapılıp karşı eylemler yapmaması ve tenezzül etmemesi lazım zaten onların amacı bizlerin kendi içimizde kavgaya tutuşturmak ve dövüştürmektir. Bu oyuna da gelmemeliyiz. Bu oyuna gelmeden bu mücadeleyi Türkiye başarı ile sürdürecek ve sonuçlandıracaktır." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Oğuz Kağan Köksal Zonguldak Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title