Haberler

Toptan'dan Başsağlığı Mesajı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Şırnak'ın Beytülşebbap İlçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 12 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin Şırnak Valisi Selahattin Aparı'a başsağlığı mesajı gönderdi. Toptan, bu tip saldırıların milletin huzrunu, güvenini ve birliğini hedef aldığını vurgulayarak, "Terör örgütü çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir" dedi.

Toptan'ın Aparı'ya gönderdiği mesaj şöyle:

"Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda gönüllü köy korucuları Kamil Akdoğan, Rahmi Acer, Kadri Acer, Orhan Acer, Kazım Acer ile gönüllü köy korucuları Yusuf Acer ve Zeki Acer ve vatandaşlarımızdan Reşit Acer, Harun Acer, Sefer Acer, Bengin Acer, Cuma Ermahan'ın hayatlarını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum.

Milletimizin huzurunu, güvenliğini ve birliğini hedef alan terör örgütü çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Milletimizin birlik, beraberlik ve sağduyusu karşısında amacına ulaşamayan terör örgütü yine vatandaşlarımızın can güvenliğini hedef almıştır.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title