Haberler

Toptan: "Anayasa Değişikliğinin Zamanlaması Tartışılmalı"

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Parti Kapatılmasının Zorlaştırılması Konusunda Anayasa Değişikliğine Karşı Olmadığını Belirterek, Ancak Zamanlaması Konusunda, Partiler Arasında Görüş Alışverişinde Bulunulmasında Yarar Olduğunu Söyledi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, parti kapatılmasının zorlaştırılması konusunda anayasa değişikliğine karşı olmadığını belirterek, ancak zamanlaması konusunda, partiler arasında görüş alışverişinde bulunulmasında yarar olduğunu söyledi.

Toptan, TBMM'de, gazetecilerin, ''Parti kapatılmasının zorlaştırılması konusunda anayasa değişikliği yapılmasına karşı mısınız?'' sorusuna karşılık, ''Karşı değilim. Kolay parti kapatılmamalı. Ancak zamanlaması konusunda belki partilerarası bir görüş alışverişinde bulunmakta, tartışmakta yarar var diye düşünüyorum'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Sizin bir girişiminiz olacak mı, Mecliste, liderlerle görüşmek konusunda...'' sorusuna ise TBMM Başkanı Toptan, ''Hayır, şu anda benim gündemimde böyle bir şey yok'' karşılığını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title