Haberler

Toprak Razgatlıoğlu'ndan İngiltere'de çifte zafer

Güncelleme:

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası takviminin dördüncü durak noktasının ikinci yarışında da birinci oldu.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası takviminin dördüncü durak noktasının ikinci yarışında da birinci oldu. İngiltere'deki Donington Park Pisti'nde gerçekleştirilen ikinci yarışta da harika bir performans ortaya koyan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 6'ncı sırada başladığı yarışta damalı bayrağın altından birinci geçti. Toprak Razgatlıoğlu böylece bu sezonun üçüncü birinciliğini alarak pilotlar sıralamasında birinciliğe yükseldi.

Islak zeminde gerçekleşen ilk yarışa 13'üncü sıradan başlayıp birinci olmayı başaran Razgatlıoğlu, ikinci yarışa ise 6'ncı sırada başladı. Muhteşem bir start alan Razgatlıoğlu, rakiplerini birer birer geçerek üst sıralara tırmandı. Son dünya şampiyonu Rea ile kıyasıya bir liderlik yarışına giren Pata Yamaha pilotu Toprak Razgatlıoğlu, Rea'nın bitime 12 tur kala kaza yapmasının ardından son dünya şampiyonundan liderliği aldı ve damalı bayrağın altından birinci geçti. Yarışa dönen Jonathan Rea ise yarışı 20'nci sırada bitirdi.Razgatlıoğlu zorlu rakiplerine karşı elde ettiği bu olağanüstü zaferle Donington Park Pisti'nde gerçekleşen yarışlara damgasını vurdu. Elde ettiği iki birincilikle 183 puana yükselen Razgatlıoğlu, pilotlar sıralamasında liderliği aldı. Jonathan Rea 181 puanla ikinci, Scott Redding ise 117 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Dünya Superbike Şampiyonası takviminin beşinci durak noktasındaki yarış 23-25 Temmuz tarihlerinde Hollanda'da gerçekleşecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Redbull Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title