Haberler

Toplu İş Görüşmeleri Başladı

Güncelleme:

Kahramanmaraş belediyesi ile hizmet-iş sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.

Kahramanmaraş Belediyesinde gerçekleştirilen görüşmelere Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Hasan Kara, Mali Hizmetler Müdürü Aslan Akmaz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdulkadir Kırmacı, Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Görüşmelerin olumlu başladığına dikkat çeken Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar: "27 yıldan beri devam eden görüşmelerimizde bu yıl 28. dönem toplu iş görüşmelerine başladık. Her zaman olduğu gibi bu dönemde de olumlu geçeceğine ve masada biteceğine inandığımız toplu iş görüşmelerinin öncelikle işçi kardeşlerimize, belediyemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Toplu İş Görüşmeleri Kahramanmaraş Belediyesi'nde çalışan toplam 418 işçiyi kapsıyor.

Toplu Görüşmelere ilişkin görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise yaptığı konuşmada, belediye çalışanlarının da kendileri gibi yaptıkları işe gönül verdiğini ve hizmetlerin katlanarak arttığını söyledi.

Başkan Poyraz: "Belediyemizin menfaatini düşündüğümüz gibi aynı zamanda işçi kardeşlerimizin de sosyal haklarını düşünmek zorundayız. Bu bağlamda görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını biliyoruz. Görüşmelerin Belediyemize, işçilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi Türkiye

Ekonomi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title