Haberler

    Toplam Değeri 58 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 9 Uygulama (Android)

    Google Play Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan oyunları ve uygulamaları sizler için derledik.

    Bugün Cuma. Hafta sonuna daha keyifli girmeniz için önümüzdeki birkaç gün boyunca ücretsiz olan uygulamalar ve oyunları sizler için derledik.

    Kolerasyon - Alışkanlık Günlüğü (18,99 TL)

    Kolerasyon, günlük aktivitelerinizi ve alışkanlıklarınızı kaydedip, hepsi için birer hatırlatıcı kurmanızı sağlayan basit bir uygulama. Arayüzü son derece basite indirgendiği için işlemlerinizi kolayca yapabilir ve bunları yaparken çok az vakit harcayacağınız için zamandan tasarruf edebilirsiniz. Gün içerisinde yaptıklarınızı takip edip hatırlamakta zorlanıyorsanız bu uygulama size göre olabilir.

    Poke Me - Su İçme Hatırlatıcısı (0,79 TL)

    Poke Me adlı bu uygulama tam da su içmeyi ihmal edenler için. Hemen hemen herkes gün içinde su içmeyi unutuyor. Belki de çoğumuz ne kadar su içmesi gerektiğini bile bilmiyor. Poke Me, bu tarz ihmaller yaşayan kişiler için kurtarıcı rolünü üstlenebilir.

    Kitchen Timer Pro - Mutfak Hatırlatıcısı (1,79 TL)

    Kitchen Timer Pro, yemek yapmayı seven ve bunu çok sık gerçekleştirenler için ideal bir uygulama. Uygulama üzerinden, yapacağınız yemeğin adını ve diğer bilgilerini girip ardından ne kadar pişireceğinizi seçerek, siz içeride bile olsanız bu uygulama yemeğiniz piştiğinde size haber verecektir. Aynı anda birçok yemek pişiriyorsanız Kitchen Timer Pro iyi bir yardımcı olabilir.

    Screen Lock Pro: Güç Tuşu Yardımcısı (0,89 TL)

    Screen Lock Pro sayesinde Android telefonunuzun güç tuşunu bile özelleştirebilirsiniz. Ekranınız kilitliyken ses açma-kapama, titreşimi aktif ya da pasif hale getirme veya ekran kilidine çeşitli animasyonlar eklemek, birçok özelliğinden sadece birkaçı. Her kullanıcı telefonuna böyle müdahaleler yapmaktan kaçınır ancak yine de fazladan özelleştirmeye hayır demeyecek kullanıcılar bu uygulamaya göz atabilir.

    Retro Pixel (6,99 TL)

    Sürekli olarak öleceğiniz, sizi eğlendirmek yerine hırslandırıp akabinde sinirlendiren bir oyun istiyorsanız Retro Pixel'e göz atabilirsiniz. Platform tabanlı bir oyun olan Retro Pixel'in sevebileceğiniz tek yanı eski oyunları andırıyor oluşu olabilir. Ama yine de oynamaya değer bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

    Diamo XL (4,69 TL)

    Diamo XL, arkadaşlarınızla ya da liderlik tablosunda diğer oyuncularla rekabet edebileceğiniz basit bir oyun. Amacınız görseldeki mavi çizgilerle kapatılmış alanı en yüksek hızla kırmak. Bunu kombo haline getirdikçe liderlik tablosunda kendinize yer edinebilirsiniz.

    Beast Towers (3,59 TL)

    Telefonunuzda strateji oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız Beast Towers'a göz atmanızı öneririz. Eski tip grafikleri ve geniş karakter yelpazesi sayesinde Beast Towers tercih edebileceğiniz bir oyun.

    Dead Bunker 4: Apocalypse (1,59 TL)

    FPS türü mobil oyunların azlığından birçok oyuncu şikayetçi. O yüzden bu haftaki önerilerimizde Dead Bunker 4: Apocalypse'e yer vermek istedik. Hali hazırda 6 gün boyunca ücretsiz olarak kalacak bu oyun, kıyamet sonrası temalarını seven oyuncular için biraz zaman geçirmeye yardımcı olabilir.

    Hills Legend HD (1,59 TL)

    Listeyi korku temalı bir oyunla kapatıyoruz. Hills Legend, akıl hastanesinde geçen bir korku temalı mobil oyun. Bir mobil oyuna göre başarılı sayılacak bu oyunu ücretsizken oyunlarınızın arasına almanızı tavsiye ederiz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title