Haberler

Topbaş: Türkiye'nin Gerçek Ana Muhalefete İhtiyacı Var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'nin Selimpaşa, Celaliye-kamiloba ve Çanta Beldelerine Doğalgaz Verilmesi Törenine Katıldı. Törende Bir Konuşma Yapan Kadir Topbaş, Silivri'nin Gazitepe Mahallesinden Çatalcaya ve Şileye Kadar Her Bölgenin Sorumluluğunun Kendilerine Verildiğini Söyleyerek, Biz de İstanbul'u Yeniden Planladık ve Sorunları Tek Tek Çözmek İçin Adım Atıyoruz...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'nin Selimpaşa, Celaliye-Kamiloba ve Çanta beldelerine doğalgaz verilmesi törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Kadir Topbaş, Silivri'nin gazitepe mahallesinden çatalcaya ve şileye kadar her bölgenin sorumluluğunun kendilerine verildiğini söyleyerek, biz de istanbul'u yeniden planladık ve sorunları tek tek çözmek için adım atıyoruz" diye konuştu.

"VEREMEYECEĞİMİZ HİÇBİR HESAP YOK. CHP'Yİ İSTANBUL BATIRDI. SİYASİLERİN ACIMASIZ BASKILARI SONUCU BİTTİ, TÜKENDİLER"

Bazı siyasilerin geçmişe takılı kaldıklarını söyleyen Topbaş, "Bazı siyasiler İstanbul'da hiçbir şey yapılmadığını söylüyor. Onlar siyasetçi, tabi söylerler. Ama siz halksınız, görüyorsunuz. Onları herhalde izledikçe ve bazı manşetleri gördükçe sanırım gülüyorsunuz. Bizi karalamak, aşağı çekmek, eski günlerini getirmek istiyorlar. Ve malesef Ana Muhalefet Partisi İstanbul'daki sözüm ona yolsuzluklar için komisyon kurulmasını istiyor. Kendi dönenmlerinden kalan mantıkla bizi eleştirmeye çalışıyor. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok.

CHP'yi bu İstanbul batırdı. Siyasilerinin acımasız baskıları sonucu bitti, tükendiler. Bizi de böyle sanıyorlar ama biz onlardan değiliz. Bizim yaptığımız iş ortada" şeklinde konuştu.

"HER İŞİN ALTINDA FESATLIK ARIYORLAR"

Kadir Topbaş, "Onların döneminde sayın Sözen, Karayalçın hükümetinden borç almak için hükümet kapılarında bekliyorlardı. Ne oldu da bu kentin bütçesi, o zaman %7 lerde pay almasına rağmen bu dönem %4'lerde pay geliyor bize. Kaynaklar nerden geldi. Bu paralar nasıl oluştu, bu kadar büyük yatırımlar nasıl yapılıyordu. Medyadan bunu sormalarını istiyorum. İstanbul'un o zamanki kaynakları neredeydi, nasıl kullanılıyordu. Bunu sorsunlar. Biz hizmet yapıyoruz. Her işin altında fesatlık arıyorlar. Biz asla geriye dönüp bakmayız. Koşan insen geriye dönüp bakarsa düşer" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara'da siyasette bitenlerin, İstanbul'da yeni arayışlar içerisinde olduklarını söyleyerek, "Biz onların siyasetlerinin nasıl bittiğini bildiğimiz için o hataları yapmayız. Hatta o özellikler bizde yok. Vatandaşlar bunun için takdirini bizden yana kullandı" dedi.

"DEFTERLERİNİ DÜRDÜNÜZ, DEMEKKİ BİRAZ DAHA DÜRMENİZ GEREKİYOR"

İstanbul'da her yer şantiye alanı olduğunu söyleyen Topbaş, "İstanbul'un çehresi değişiyor. Bunu herkes görüyor. Dünya İstanbul'u izliyor. Ancak bunu göremeyenler var. İstanbul'da ne oluyor diyorlar. Ben bu gibi konuşan siyasetçileri halkımıza havale ediyorum. Bunların defterlerini dürdünüz. Demek ki biraz daha dürmeniz gerekiyor. Her şey değişiyor. Demek ki değişemeyenler var. Çağdaş gelişime ayak uyduramayanlar var" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN GERÇEK ANA MUHALEFETE İHTİYACI VAR"

Türkiye'de Demokrasi için gerçek bir ana muhalefete ihtiyaç olduğunu söyleyen Topbaş, "Doğru olanlara destek veren muhalefet olmalı. Yanlışı söylediğinde de biz yöneticiler evet yanlış deriz, kabul ederiz. Ama her şeye yanlış, her şey kara deyince de kim inanır yalancı çobana" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title