Haberler

"Tool", Dünyanın En Etkili Sahne Şovlarından Biriyle İstanbul'da

Türkiye'de Bir Konser Vermeleri İçin Hayranlarının Yıllardır İnternette Forumlar Oluşturduğu Gizemli Grup Tool, 7 Eylül Cuma Akşamı Kuruçeşme Arena'da Olacak.

Türkiye'de bir konser vermeleri için hayranlarının yıllardır internette forumlar oluşturduğu gizemli grup Tool, 7 Eylül Cuma akşamı Kuruçeşme Arena'da olacak.

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ve pozitif organizasyonuyla gerçekleştirilecek konser için İstanbul'a 4 ton prodüksiyon malzemesi gelecek. Progresif rock grubu Tool, hayranlık uyandıran sahne şovlarından birini bu kez İstanbul'da boğazın yanı başında sahneleyecek. Tüm boğazın sahnenin ışıklarıyla renkleneceği ve lazer gösteriyle yıkanacağı gecede grup, dünya turnesinin 194. konserini gerçekleştirecek.

Tool, ilginç ve çok konuşulan sahne şovlarının yanı sıra klipleri ile de dikkat çekiyor. Pek çoğu grubun gitaristi Adam Jones'un yönetmenliğinde gerçekleştirilen kliplerinde grup üyelerini görmek mümkün değil. Animasyon kliplerde, grubun şarkılarında da ağırlıklı yer tutan insan ruhunun derinliklerine yolculuk yapılıyor.

1990 yılında Los Angeles'da kurulan grup, görselliğe verdikleri önemle tanınıyor. Tool'un klipleri otoriteler tarafından birer sanat eseri olarak nitelendiriliyor. Tool, kliplerindeki bu görselliği sahne şovlarına da taşıyor. Maynard James Keenan (vokal), Adam Jones (gitar), Justin Chancellor (bas gitar) ve Danny Carey'den (davul) oluşan grup, sahne şovları dışında yüzlerini hiçbir yerde göstermemeleri, fotoğraf vermemeleri ile de ayrı bir şöhrete sahip.

(ED-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title