Haberler

    Toni Frieros: 'Barcelona, Arda'ya 1 Milyon Euro Ödüyorsa...'

    Şarkıcı Berkay Şahin ile yaşadığı kavgayla gündem olan Arda Turan'a İspanya'dan ağır bir yorum geldi.

    Ünlü futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz gün bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmiş ve Berkay'ın burnunu kırmıştı. Arda Turan'ın yaşadığı olay İspanya'da da gündem oldu. Sport yazarı Toni Frieros, Arda Turan hakkında sert bir yazı kaleme aldı.
    "BARCELONA'NIN EN KÖTÜ TRANSFERİ"
    "Arda, Barcelona'nın son dönemdeki en kötü transferi oldu. Barcelona ne yazık ki parmaklarını Arda Turan'a kaptırdı. Barcelona'yı zengin bir İstanbul mahallesi gibi gördü. Sıfır empati, sıfır uyum ve sıfır performans. Ama bu Barcelona'nın da suçu değil. Barcelona onunla ne yapacağını bilmez hale geldi. Türk takımları bile onu istemedi."
    "KARİYERİNİ TOPRAĞA GÖMDÜ"
    "Arda kariyerini Türkiye'de toprağa gömdü. Milli Takım'dan da gönderildi. Çünkü bir gazeteciye saldırıp küfür etti. Emekçi gibi değil veteran gibi bir görüntüsü var. Geçen yıl hakeme de saldırdı. Birkaç gün önce de şarkıcı Berkay'a saldırdı. Arda kötü karakterli bir milyoner gibi. Eğer Barcelona da ona 1 milyon euro bile ödüyorsa bundan vazgeçmeli. Arda, yeteneklerini kendi elleriyle bir kanalizasyona attı." (Futbol Arena)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arda Turan Barcelona İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title