Haberler

Polis Evlendi, Gelini Düğüne TOMA ile Getirdi

Güncelleme:

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde görev yapan polis memuru Hüseyin Ertop ile öğretmen Gülden Sıla Çelik'in gelin arabası Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı oldu. TOMA süslendi, görenler gözlerine inanamadı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde görev yapan polis memuru Hüseyin Ertop ile öğretmen Gülden Sıla Çelik'in gelin arabası Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) oldu.

TOMA GELİN EVİNE GİTTİ

Karlıova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, süsledikleri TOMA ile bu kez olay yerine değil, gelin evine gitti. İlçe Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olan Hüseyin Ertop (26), Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yardımcısı Gülden Sıla Çelik (26) ile hayatını birleştirdi. Kaymakamlıktan gerekli izinleri alan damat Ertop, TOMA aracını gelin arabası olarak süsledi ve gelin evine gitti. Vatandaşların meraklı bakışları altında geldiği gelin evinin önünde TOMA'dan siren çalarak sevincini paylaşan damada, mesai arkadaşları zırhlı araçla siren çalarak vatandaşlar da alkışlayarak destek oldu.

Daha sonra gelin ve damat TOMA aracına binerek nikah için Karlıova Belediyesi'ne gitti. TOMA'dan inen gelin ve damat şahitlerin huzurunda nikah kıyarak evlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Bingöl Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

hüseyin:

oo iyi masraflar devletten ne güzel

1
0
yanıtYanıtla
Cahiliye Abrahamoviç:

Türk polisi adaletlidir. Zekidir, çalışkandır. Türk polisi merhametlidir. Sevgi doludur ama kötülere karşı serttir. Seni seviyoruz Türk polisi.

0
0
yanıtYanıtla
Tunceli:

Hayirli olsun da yasak deyilmi devlet malini boyle kulanmak

0
0
yanıtYanıtla
By HeLLfire:

ama evleniyorlar devlet evlenen insanlara yardım eder.

yanıt0
yanıt0
Osman:

Güzel olmuş :D

0
0
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Hayvan

0
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Allah mutluluklarını daim etsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title