Haberler

Ünlüler Bülbül Dışkısıyla Gençleşmiş

Güncelleme:

Yılların getirdiği yıpranma izlerini yüzlerinden silmek için zaman zaman olmadık yöntemlere başvuran ünlüler, yaşlanmayla mücadele yöntemlerine şimdi de "bülbül dışkısı"nı ekledi.

Başta Hollywood’un yıldızlarından Tom Cruise olmak üzere birçok ünlü, yılların yüzlerine kondurduğu izleri silmek için seansı 180 sterline, yani yaklaşık 650 TL’ye yüzlerine bülbül dışkısı sürdürüyor.

Daily Mail gazetesi "Şimdiye kadar ki en kuş beyinli tedavi" olarak nitelendirdiği bu yöntemle, 51 yaşındaki Tom Cruise'nin 2 yıllık gençleşme seanslarına katılarak oldukça  gençleştiğini iddia etti.Gazete, 40 yaşındaki David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın da bülbül dışkısıyla gençleşme seanslarına başladığını açıkladı.

BOTOKSA ALTERNATİF BÜLBÜL DIŞKISI

Botoksa alternatif  gösterilen bu yöntemde, Japonya'nın Kyushu adasında yaşayan bülbüllerden toplanan dışkılar pirinç kepeği ve suyla karıştırılıp krem haline getirilerek yüz maskesi olarak  uygulanıyor. 1 saatlik seans sırasında yüz derisinin bu dışkıyı emmesi bekleniyor. Dışkıda bulunduğu söylenen enzimlerin derideki ölü hücreleri kaldırıp yaşlanma ve güneş ışığıyla meydana gelen komplikasyonları yok ettiği iddia ediliyor.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Daily Mail Tom Cruise Hollywood Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

t.c vatandaşseyitkalander@yahoo.com:

benimkide tesirlidir isteyen varsa buyursun

18
4
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

AYI PİSLİĞİ DAHA İYİ GELİR MİLLETTE PARA B.K BİLMİYORLAR NE YAPSINLAR!!!!

1
0
yanıtYanıtla
ZİHNİ SİNİReniscanli@hotmail.com:

YAHU TÜRKİYE'YE GELİN.HER ŞEY 'B..K'İÇİNDE.BİZDE BEDAVA.ULEN YOKSA BİZİM KADINLAR BU YÜZDEN Mİ GÜZEL?

0
0
yanıtYanıtla
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

yarin ulkede reklamlari cikar iki alana birisi bedava yeni dogmus cocuk diskisi iyi gelirmis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title