Haberler

Tolga Savaş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Eskişehir Beylikova belediye başkan adayı olan Tolga Savaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Eskişehir Beylikova belediye başkan adayı olan Tolga Savaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Eskişehir Beylikova ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Tolga Savaş isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Eskişehir Beylikova adayı Tolga Savaş kimdir? CHP Eskişehir Beylikova adayı Tolga Savaş yüzde kaç oy aldı?

Tolga Savaş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Eskişehir Beylikova belediye başkan adayı olarak gösterilen Tolga Savaş Beylikova ilçesinde % 34,08 oranında oy almıştır. Beylikova ilçesinde % 34,08 oranında oy olan Tolga Savaş adlı CHP adayı toplamda 1.640 adet oy sayısına ulaştı.

Tolga Savaş Kimdir?

Tolga Savaş seçim sonuçları

1999 yılından bu yana Eskişehir de özel sektörde farklı kurumlarda çalıştı. En son 12 yıl özel bir bankada Bireysel Portföy Yöneticisi olarak çalıştı. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Eskişehir Beylikova ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title