Haberler

Tolga Sarıtaş, Emmy Ödülleri için Amerika'ya Gidiyor

Güncelleme:

Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş, '46.Uluslararası Emmy Ödülleri' için Amerika'ya gidiyor.

Başarılı oyuncu , TIMS&B Productions yapımı 'Söz' dizisindeki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterildiği '46.Uluslararası Emmy Ödülleri' için Cuma günü Amerika'ya uçuyor.

ÜLKEMİZİ ULUSLARARASI PLATFORMDA TEMSİL EDECEK

'Söz' dizisindeki başarılı performansıyla Türkiye'de birçok ödül alan , bu kez ülkemizi uluslararası platformda temsil etmeye hazırlanıyor.Sarıtaş, 'Amerikan Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi' tarafından her yıl en iyi televizyon yapımlarının belirlendiği Emmy'nin New York'ta gerçekleşecek final törenine katılacak.

Tolga Sarıtaş, Emmy Ödülleri İçin Amerika'ya Gidiyor

ÖDÜL TÖRENİ 19 KASIM'DA GERÇEKLEŞECEK

20 ülkeden, 11 farklı kategorinin yer aldığı 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde , 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında,Brezilya'dan Julio Andrade, Kanada'da Billy Campbell ve Danimarka'dan Lars Mikkelsen ile rekabet edecek. 46. Uluslararası Emmy Ödül Töreni, 19 Kasım'da New York'taki Hilton Otel'de yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Tolga Sarıtaş, Emmy Ödülleri İçin Amerika'ya Gidiyor

"ZEKİ VE KARİZMATİK BİR ASKER"

Emmy'nin resmi sosyal medya hesaplarından 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında yarışan ile ilgili olarak 'Tims& B Production tarafından hayata geçirilen Söz'de Yavuz, iyi bir asker ve lider. Zeka ve karizma ile tüm takımın saygısını kazandı. Bir terörist saldırısında nişanlısını kaybettiği için hayatının aşk bölümünü kapattığı halde, hayat ona yeniden mutluluğu bulma ve travmatik geçmişini aşması için ikinci bir şans verecek' paylaşımında bulunuldu.

Tolga Sarıtaş, Emmy Ödülleri İçin Amerika'ya Gidiyor

Tolga Sarıtaş, Emmy Ödülleri İçin Amerika'ya Gidiyor

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

MESUT:

ASLAN YA . . .

5
5
yanıtYanıtla
Dört:

helal be sana

4
4
yanıtYanıtla
KOMA:

Hayatımda bu kadar vasat bir dizi. Bu kadar basit bir senaryo görmedim SÖZ dizisinde bahsediyorum. Tam bir rezalet

3
3
yanıtYanıtla
Ddd:

Sen hic hayatında dizi görmemişsin o zaman

yanıt0
yanıt0
Bilge:

Alamaz. Oyunculuğu o kadar iyi değil.

5
1
yanıtYanıtla
ünal özer:

dizinin asker danışmanı kim se tam bi fason, her yere koyun sürüsü gibi gidiyorlar çıkıyorlar hep arka kapıdan sağdan soldan kaçan var, dizide ana üs İstanbul ama 5 dakkaya suriyeye gidiyor çıkıyorlar, bu dizinin senaristi kim ise milleti aptal yerine koymaya aklıyla alay etmeye devam ediyor. Milletin 15 temmuzdan sonra askere olan hassasiyetini suiistimal ediyorlar, sarı ve sanayi ustası bi odadan dünya opersayonu yapıyo, bu senarist ne çekiyor ve oyuncular dizi çekiminde ne içiyor meratayım

2
1
yanıtYanıtla
sedef:

bu haberin altına birde rakiplerin görsellerini koymanızı isterdim

0
1
yanıtYanıtla
KOFTECİ SELO:

ASKERLİK YAPMAMIŞ ADAM ASKER DİZİSİ YAPIYOR

0
1
yanıtYanıtla
DUSTİN:

DİZİLERDE FİLMLERDE AMERİKAN DESTEKLİ TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ÇATIŞIN MİLLETİN MİLLİ DUYGULARINI SÖMÜRÜN ONDAN SONRADA AMERİKAYA GİDİP ÖDÜL DİLENİN GÜLMEKTEN KARNIM AĞRIDI VALLA

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ödülü alamasa bile bencede turkıyedekı en ıyı erkek oyuncular arasında 1 numaradır adamsın devam böyle reis

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title