Haberler
Güncelleme:

Maaşında indirime giden Tolga Ciğerci, önümüzdeki sezon da Fenerbahçe forması giyecek

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek. Teknik heyetin ilgisinden dolayı mutlu olan deneyimli futbolcu, 2020/21 sezonu için maaşında indirime gitti ve harcama limitinden dolayı iç transfere yönelen sarı lacivertlilerle 200 bin euroya el sıkıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

ADNAN:

önümüzdeki sezonda kanseriz yani :(((((((((((((

9
1
yanıtYanıtla
ALFONSO:

Tolga bügün Fenerden ayrılsa 100. 000 euro verecek kuülp bile yok. O yüzden kötü bir oyuncu ve Fenerbahçe gibi yağlı bir kapı bulmuş bırakır mı? Gelecek vaat eden iyi bir oyuncu olsa zaten Fatih Terim göndermezdi onu.

7
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Kendi ülkelerinde veya başka ülkelerde 250 bin dolara oynayan revivo alex ve daha nicelerine milyon avroları verirken aklınız nerdeydi. Benfica gibi bonservis zengini takımda bile 1 milyonu 2 veya 3 futbolcu alrken bizde 300 ila 500 bin avroyu bir kaç futbolcu alırken diğerleri milon ve üzeri alıyorlar. Önceden yediğiniz hurmalar şimdi böyle tırmalar. Büyüklerin hepsi batmazsanız hatırım kalır.

7
2
yanıtYanıtla
ömer:

vermeyin limit falan fenerbahçeli olarak istemiyoruz bu yönetim yoksa daha fazla borca batıracak takımı

3
2
yanıtYanıtla
kara:

''lütfen git burdan'' sen bunu argo söyle kendi kendine. Bu yönetim Aziz yıldırımın artıklarını topluyor 2 senedir.

yanıt5
yanıt2
Fenerbahçe:

Kara boş yapma fazla josef guliyanu fernando elif elmas bunlardan gelir 50 m euoruyu geçti bir tane adam akıllı topcu alınmadı paralar vasıfsız kalibresiz oyunculara verildi gidip saçma sapan oyuncular kiraladılar üstelik yetmiyormuş gibi yıllık minimum 4 m dolar maaş verdiler ali koçtan bende çok ümitliydim ama adam resmen hayal satıyor elle tutulur gözle görülür bir şey yok

yanıt0
yanıt0
Murat:

Tolgayı kim napacak bu saatten sonra. Mecbur fiyat düşürecek. Yoksa boşta kalır

3
1
yanıtYanıtla
semih aga:

200bin arti ali koc harclik

1
1
yanıtYanıtla
rıza nur:

bu güzel birşey ama oyuncu yerinde oynatılsın

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title