Haberler
Güncelleme:

Tokyo Olimpiyatları'nı takip eden Reuters haber ajansının yayınladığı fotoğraflar kriz çıkardı

Tokyo Olimpiyatları'nda Çin'e halter kategorisinde altın madalya getiren 49 kilo kategorisinde yarışan Hou Zhihui'nin fotoğrafları büyük kriz yarattı. Çin'in Sri Lanka Büyükelçiliği, dünyaca ünlü Reuters haber ajansının kasıtlı olarak Çinli sporcuları çirkin göstermeye yönelik fotoğraflar paylaştığını iddia ederek, "O kadar fotoğraf içinde bunu seçtiniz, kendinizi tarafsız medya organizasyonu olarak adlandırmayın. Utanmazlık" şeklinde tepki gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Uğur Duran:

Derde bak be... Çinlinin fotosu güzel olsa nolur çirkin olsa nolur. dünyanın başına çorap ördünüz bir de artistlik yapıyorsunuz... Soyunuz da kurumaz sizin, Türk düşmanı kakalaklar.

128
22
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Mesele güzel görünmesi veya çirkin görünmesi değil. Uluslaraarası yayın yapan bir Basın Kuruluşunun zihniyteti. O halterci sen olsaydın ne düşünürdün?

51
29
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

Kuresel isinma olmasa Cin tepeden tirnaga ham petrol dokulup yakilacak bir ulke. Sonra en az 20 yil insan da sokmayacaksin, yesersin orman olsun. Saygilar Kovid.

60
13
yanıtYanıtla
Fakır:

tipe bak zuhahahahaha

14
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title