Haberler

TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi

Erzurum'un Ilıca İlçesinde Yapımına 2006 Yılında Başlanan TOKİ Konutlarından Biten 144 Adedi Bugün Düzenlenen Törenle Hak Sahiplerine Teslim Edildi.

Erzurum'un Ilıca ilçesinde yapımına 2006 yılında başlanan TOKİ konutlarından biten 144 adedi bugün düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Kura ile hak sahiplerinin belirlendiği konut teslim töreni Ilıca ilçesi Yavuz Selim Meslek Lisesi Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlanan törene Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Kasım Yekeler, İl Emniyet Müdürü Kamil Çolak, İl Bayındırlık ve İskan Müdürü Yaşar Güvenç, Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe ve vatandaşlar katıldılar. Evlerinin anahtarlarını alan sahiplerinin mutlulukları yüzlerinden okunurken, önümüzdeki ay bitecek olan 128 adet konut ile yapımına başlanacak olan 80 konutla toplam 208 ailenin daha ev sahibi olacağı belirtildi. Hak sahibi vatandaşlara anahtarlarını törene katılan Vali Celalettin Güvenç ve diğer yetkililer verdiler.

(DD-İRT-Y)

13.08.2007 15:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title