Haberler

Tokatspor'da Deprem

Güncelleme:

Fazlı Akdağ'ın istifasının ardından devam eden belirsizlik futbolcuları isyan ettirirken, 18 futbolcu kenti terk etti.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'da kulüp başkanı Fazlı Akdağ'ın istifasının ardından devam eden belirsizlik futbolcuları isyan ettirirken, 18 futbolcu kenti terk etti. Tokatspor'da 1 ay önce yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Fazlı Akdağ seçilmişti. Başkanlığa seçilen Akdağ, ilk olarak teknik direktör İlker Yanar ile anlaştı.

Teknik direktör Yanar, kendi ekibinden takıma 20 futbolcu getirdi. Fakat liglerin başlamasına 2 hafta kala kulüp başkanı Fazlı Akdağ, yönetime destek verilmediği gerekçesiyle görevinden istifa etti. İstifanın ardından kulübe başkan arayışları sonuç vermeyince futbolcular kenti terk etme kararı aldı.

Kulüp binasında bir araya gelen futbolcular adına konuşan kaleci Nuri İlker Kıldır, kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle ayrılma kararı aldıklarını söyledi. Gereken ilgiyi göremediklerini söyleyen Kırdır, "Gerek Belediye Başkanı, gerek Tokatlı işadamları, gerekse halk olsun bizim sahiplendiğimiz kadar Tokatspor'u sahiplenmedi.

Yaklaşık 18 kişi 25 gündür buradayız. Yeri geldi sadece makarna yedik. Yeri geldi sadece çorba içtik. Ama şartlar ne olursa olsun özveri ve fedakarlıkla çalışanlarımıza devam ettik. Artık bu yaşanan gelişmeler üzerine şehri terk etme kararı aldık" dedi. Daha sonra 18 futbolcu, teknik direktör ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştıktan sonra kenti terk etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title