Haberler

Kuruca: Başbakan Beni Tokatlamadı, Aksine Korudu

Güncelleme:

Başbakan'ın tokatladığı iddia edilen Taner Kuruca, Erdoğan'ın kendisine tokat atmadığını, uzanmasının sebebinin korumalardan korumak olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma ziyareti sırasında markette kendisine tokat attığını söyleyen Taner Kuruca isimli şahıs, ifadesini değiştirdi. Kurucu, katıldığı bir televizyon programında "Marketin girişinde sayın başbakanımızın aslında beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada ben oradan bir tokat atıldığını zannettim ki o tokadı atan başbakanımız değil, korumasıymış" dedi.
 
Manisa Medya TV'ye açıklamalarda bulunan Kuruca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma ziyaretinin ardından canlı yayında kendisine bir görüntü izletildiğini belirterek, şöyle konuştu:
 
"ESASINDA BENİ KORUMAK İÇİN UZANDI"

"Marketin girişinde sayın başbakanımızın aslında beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada ben oradan bir tokat atıldığını zannettim ki o tokadı atan başbakanımız değil, korumasıymış. Onu daha sonra fark ettim. Daha sonra içeriden çekilen görüntüden teşhis ettim, olayı çözdüm ve üzüldüm keşke açıklamamda 'başbakanımız tokat attı' demeseydim diye. Çünkü burada maalesef psikolojik bir baskı altında kalmıştım, onun haricinde korumalar müdahale etti, korumalar başbakanımız korumak adına ki kim olsa bunu yapar. Ben de bir koruma olsaydım aynı şekilde davranırdım, bana verilen görevi yerine getirmek adına. Nitekim ben ağır darbe almadan çıktım oradan, benden sonra markette neler olduğunu bilmiyorum. Ama başbakanın bana yüz yüze geldiğinde küfür veyahut bana hakaret içeren bir söz söylediğini görmedim, duymadım bile zaten arbede vardı"

"HAKARET İÇERİCİ BİR SÖZ SÖYLEMEDİ"

Kuruca, orada Başbakan Erdoğan'a karşı provokatif bir eylem yapılmaya çalışıldığını belirterek, "Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben sayın başbakanımızın bana karşı kesinlikle hakaret içerici bir söz söyleyeceğine inanmıyorum" diye konuştu.

"ALLAH ALLAH, VURMUŞ GALİBA DEDİM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini korumak için sarıldığını kaydeden Kuruca, "Bana vurmamış, ben katakulliye geldim. O görüntüler ertesi gün sosyal medyada izletildikten sonra böyle bir şeyin olmadığını görünce gazete beni başbakan aleyhine konuşturmak istedi ama ben prim vermedim" dedi.
 
Kuruca, özel bir televizyon kanalı muhabirine olayları anlattığını hatırlatarak, "Adam 'başbakan sana vurmuş' deyince 'Allah Allah vurmuş galiba...' dedim kendi kendime" şeklinde konuştu.
 
"KÜFÜR ETMEDİ"

Sözcü gazetesinin iddia ettiği şekilde Başbakan Erdoğan'ın kendisine küfür etmediğini kaydeden Kuruca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine vurmadığını söyledi. Ayrıca Erdoğan'dan özür dilediğini bildirdi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (400)

KAYAsedem.2323@gmail.com:

Noldu sana vadedilen yüklü para verilmedi mi? Başbakanımıza attığın bu iftiradan sonra nasıl sokağa çıkacaksın, yüzüne tükürmeyecekler mi? Bu saatten sonra doğruyu söylesen ne yazar? Senin ilk açıklamalarından sonra provakatör olduğunu zaten yazmıştım. Sadece Sn Başbakanımızın düşmanlarının eline koz verdin o kadar, yoksa kalitesiz biri olduğun ortada zaten.

8
122
yanıtYanıtla
Lak lak luk )kara@hotmail.com:

Ya tehdit ya da rüşvet vermişler :)

112
9
yanıtYanıtla
fb idrisundefined:

iyi ezberletmişler.konuşmada savcılığın odasımı valiliğin odasımı yoksa emniyetin odasımı.iyi korkutmuşlar çocuğu...boşuna çırpınma koçum gören göz kılavuz istemez

46
41
yanıtYanıtla
ibraamidrisurek@hotmail.com:

Bir kutu aldı hemen inkâr etti adam

43
43
yanıtYanıtla
cheundefined:

sen yalancısın..

70
2
yanıtYanıtla
tavsiyeundefined:

ALLAH dürüst olanların yanındadır koçum HAKtan kork başkasından değil...gün gelir seni onlar korumaz HAK korur.

52
12
yanıtYanıtla
Adınız YazınSANCAR HANundefined:

Ölüsevicileri sizi,gercekler hosunuza gitmemis galiba.Bosuna ugrasmayin,gücünüz yetmez o tertemiz siyaset yapan insanlari karalamaya,artik baska taktige bir gecseniz,yemiyor iste.Milletin karni tok,hep ayni hikayeler,yav siz ne zavallisiniz böyle

10
53
yanıtYanıtla
Ali akaak@gmail.com:

Sen kimsin la. Temiz siyasetten bahsediyon.

yanıt0
yanıt0
havalimhavadogan@live.de:

Sozun bittigi yer gercekten bu gunlere nasil dustuk insanligimizi kaybettik para gozun kor olsun insani insana kole yaptiriyor yaziklar olsun arkadas videoyu izlemesem gozumle gormesem pes artik bu akp ile kimse kasik yaristiramaz abi bunlar profesyonel uc kagitci bunlar saniyede kivirirlar bunlar ozel egitim almislar milletimiz basi sagolsun her anlamda yoksa bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete

57
4
yanıtYanıtla
ikmalettin yardanundefined:

sanırım işiyle ilgili bir tehdit aldı...mecburen tornistan!

35
25
yanıtYanıtla
Tüm 400 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title