Haberler

Tokat Ziraat Odası Başkanı Dökülen, Güven Tazeledi

Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen, Tek Liste Olarak Girdiği Olağan Genel Kurul Toplantısında Güven Tazeledi.

Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen, tek liste olarak girdiği olağan genel kurul toplantısında güven tazeledi.

Tokat Ziraat Odası 12. Olağan Genel Kurulu oda binasında yapıldı. Dökülen, 107 üyesinin 87'sinin oyunu alarak 4 yıllık dönem için tekrar göreve seçildi. Başkan Dökülen, bir dönem ara verdiği oda başkanlığı görevinde 27. yılına girdiğini ifade ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dökülen, "Ben Tokat çitçisine teşekkür ediyorum. Senelerdir defalarca seçtiler bizi. Bugünde seçimlere tek liste olarak girdik. Bundan sonra da çiftçimize iyi hizmet vermeye devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar Tokat çiftçisinin Türk tarımına ileri adım atmasını birinci hedef olarak seçiyoruz" dedi.

Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen başkalığı isminde oluşan liste şu şekilde: "Mahmut Dede, Süleyman Güven, Seyit Çatıkkaş, Ali Rıza Arı, Abdullah Sarı, Yunis Korkmaz, Ali Şahin, Baki Toparlı, Ahmet Güzel, Muammer Bal, Celal Ay, Hüseyin Bozdemir, Ali Biçer, İbrahim Adıgüzel, Osman Geyraslıoğlu, İlhan Aybek, Halit Aktaş, Musatafa Yazıcı, Ahmet Yücer, Vehbi Koç."

(Nİ-SA)

10.02.2007 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title