Haberler

Tokat: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Tokatspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, deplasmanda oynanan Yozgatspor maçını yöneten hakeme tepki gösterdi.

Türkiye 2. Futbol ligi B Kategorisi 4. Grup'ta oynan Yozgatspor maçını değerlendiren Kapıcıoğlu, hakemi puan hırsızlığı ile suçlayarak, tepki gösterdi. Kulüp binasında basın açıklaması yapan Kapıcıoğlu, şimdiye kadar hakemlerden dert yanmadıklarını ifade ederek, "Hayretle ve dehşetle maçın orta hakeminin maçı nasıl katlettiği, pervasızca nasıl maçı yönettiğine hep beraber şahit olduk. Bu tür insanlar futbol adına Türk hakemliği adına utanç verici insanlardır. Puan çalmakta bir hırsızlıktır. Tokatspor'un 3 puanı çalınmıştır. Ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ama maalesef futbol içinde bunlarda oluyormuş. Şimdiye kadar Tokatspor olarak hakemlerden dert yanmadık. Hiç bir mağlubiyetin arkasında hakeme sığınmadık. Hiç akla hayale gelmeyecek bir penaltı ve bunun dışındaki takdir hakları fauller, hiç birine düdük çalmadı. Hakem bizden maça daha iyi hazırlanmış, konsantre olmuş. Hakemi yenemedik. Önümüzde ikinci yarı var. Ligdeki puan durumuna bakıldığı zaman aşağı yukarı herkesin aynı. İçerde 5 maçımız var. Hedefimiz belli Play-Off'u zorlayacağız" dedi.

Kapıcıoğlu, kimsenin Tokatspor'un çıkarları ile oynayamayacağını belirterek, "Bu hakem değil kim olursa olsun, federasyon olsun biz bunu sonuna kadar savunuruz. Maçın başlama düdüğü ile birlikte hocamıza Yozgat taraftarı küfür ve tükürükle tacizde bulundular. Maçtan sonra hocanın tişörtünü gördüm balgam, tükürük izleri vardı. Oda sabredememiş, tribünler cevap verince hakem dışarı attı. Son derece yakışıksız durum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title