Haberler

Tokat: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Tokatspor'da Ünyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Tokatspor'da Ünyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Tokatspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, Kaptan Levent ile kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Ünyespor maçında alınan 3 puanın takım içerisindeki motivasyonu artırdığını belirten Kapıcıoğlu, "Ünyespor galibiyeti nedeniyle mutluyuz. Diğer sonuçlara da baktığımız zaman, grupta bu hafta içerisinde kazançlı çıkan takımlardan birisiyiz. Tokatspor'un her zaman iyi olduğunu dile getiriyorduk. 3 maçtır galip gelememenin sıkıntısıyla maça çıktık. İlk yarı neredeyse rakibe hiç pozisyon vermedik. Gerek teknik heyet gerekse oyuncu arkadaşlarımızın mücadelesiyle sahadan 3 puanla ayrıldık. Şanssızlığımıza son verdik" dedi.

Kapıcıoğlu, deplasmanda Erzurumspor ile oynayacakları maçta 3 puan beklediklerini ifade ederek, "Sakat olan Mahmut'un kadroya girmesini bekliyoruz. Bunun dışında sakat ya da cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Tokatspor'un bu seneki hedefi kesinlikle play-off" diye konuştu.

Takım Kaptanı Levent ise, amaçlarının ligi en iyi şekilde bitirmek ve Tokatspor'u layık olduğu yere getirmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title