Haberler

Tokat: Tokat'ta, Emniyet Mensuplarının Konut Sıkıntısı

Tokat İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Tokat'ta emniyet mensuplarının konut sıkıntısı yaşadığını söyledi.

Tokat İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Tokat'ta emniyet mensuplarının konut sıkıntısı yaşadığını söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili İbrahim Çakmak, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal'ı makamında ziyaret etti. Sohbet havası içerisinde geçen ziyarette Ünal, AK Parti Tokat Milletvekili İbrahim Çakmak'a yaşadıkları konut sorununu aktardı. Ünal, "Tokat'ta ev kiraları çok yüksek. Personelimiz kiralık ev bulmakta güçlük çekiyor. Ama sizlerin girişimi ile TOKİ faaliyete geçti. Oradan bir miktar lojman tahsis edildi. TOKİ'de 3. etap inşaatları başlıyor. O konuda girişimlerinizi bekliyoruz. Pazar, Yeşilyurt İlçeleri dahil olmak üzere bir kaç ilçemizde hiç konutumuz yok" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili İbrahim Çakmak ise Türkiye geneline göre Tokat'ta ev kiralarının pahalı olduğunu ifade ederek, "Konut ihtiyacı ilimizde çok. O nedenle fiyatlar yüksek. Konut ihtiyacı olan ilçelerimizde, Almus ve Turhal'da konut çalışmaları başladı" diye konuştu.

Çakmak, ayrıca Bakanlar ve Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Tokat'ta katıldığı programlarda emniyet teşkilatının başarılı çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Ünal'a teşekkür etti.

Ünal konuşmasında, ayrıca il merkezinde bulunan Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını Uzunburun mevkiine taşımayı amaçladıklarını ifade ederek, "Şehir merkezimizdeki yerimizi Tokat Belediyesine takas yolu ile vererek, karşılığında Uzunburun da bulunan Emniyet Müdürlüğüne hizmet binası yapılması yönünde plan yapıldı. Belediye karar aldığı halde biraz yavaş davranıyor. Amacımız akaryakıt kullanımını en aza indirmek ve vatandaşımızı iki ayrı yere değil de tek yere yönlendirme düşüncemiz var" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title