Haberler

Tokat: Tokat Belediyesi'ne Araç Takviyesi

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, araç parkına kazandırılan yeni iş makineleri ile daha temiz daha yeşil bir Tokat oluşturacaklarını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, araç parkına kazandırılan yeni iş makineleri ile daha temiz daha yeşil bir Tokat oluşturacaklarını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İller Bankası kredisiyle alınan yeni araçların tanıtımını Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ve ilgili daire müdürleriyle birlikte yaptı. Tokat Belediyesi makine parkını her yıl biraz daha güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Çiçek, "Araçlarımızı yenilemeye çalışıyoruz. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılmak üzere 3 tane, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılmak üzere de 2 adet yeni araç aldık. Filomuz oldukça genişlemiş durumda. Bunların yansıması tabii ki önümüzdeki günlerde Tokat'a mutlaka olacak. Bu yeni araçlarımızla, daha temiz daha yeşil bir Tokat oluşturacağız. Çok kısa süre içerisinde yeni bir Tokat oluşturmak için çalışıyoruz" dedi.

Başkan Çiçek, Tokat Belediyesi'nin kurumsallaşmanın yanı sıra alet-edevat parkı olarak da iyi bir noktaya gittiğini ifade ederek, "Çok yakın zamanda köprülerimizin bitmesi, asfaltımızın başlaması, Atatürk Köprüsü'nden Tokbetsan önüne kadar 6.5 kilometrelik mesafe için Avrupa Birliği'nce kabul edilen 1.7 milyon YTL'lik hibe yardımın gerçekleşmiş olması bizleri sevindirmiştir. Bütün bunlardan şöyle bir sonuç çıkıyor: Kurumsallaşma, araç gereç parkı, yeni projeler ve çalışmalarla çehresi değişen bir Tokat ortaya çıkacak. Ben Tokat kent olacak sözünü kullanırken tesadüf olarak kullanmadım. İnşallah Tokat, 1-2 yıl içinde çok farklı şehir olacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title