Haberler

Tokat'tan Kısa Kısa

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Zile'de yapılan 1.etap 320 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Zile'de yapılan 1. etap 320 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Zile Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zile Saray Sinema Salonu'nda anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, TOKİ konutlarında hak sahiplerini evleriyle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirterek, "2. etap TOKİ konutlarını da inşallah en kısa zamanda yapar ve hak sahiplerine teslim ederiz. 2. etap TOKİ konutlarına müracaatlar o kadar çok oldu ki en kısa zamanda ilçemizin güzel bir yerinde 3. etap TOKİ konutlarını uygulayacağız. Bununla ilgili çalışmalara başladık. Bildiğiniz gibi hükümetimiz dar gelirli vatandaşlarımızın çağdaş yaşam şartlarında bir konut sahibi olabilmeleri için ülke genelinde TOKİ konutları projesini uyguluyor" ifadelerini kullandı.

Vidinel, konuşmasının ardından hak sahiplerine konutlarının anahtarlarını teslim etti.

-Kaymakam Sarı'ya ziyaret-

Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Aslan Erkan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Erol Yıldırım ve İdari İşler Başkanı Murat Onat ile Artova Kaymakamı Musa Sarı'yı makamında ziyaret etti.

Konuklarıyla bir süre görüşen Kaymakam Sarı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Erkan ve beraberindekiler, daha sonra Artova Sağlık Grup Başkanı ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Avni Gökhan Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Ahmet Ekici - TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Lütfi Vidinel Tokat Zile Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title