Haberler

Tokat'ta "Vatana Millete Vefa, Şühedaya Dua Gecesi" Düzenlendi

Tokat Belediyesi ve Tokat Müftülüğü işbirliğinde "Vatana millete vefa, şühedaya dua gecesi" kapsamında tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada Anadolu'nun tarihinde fetihler gerçekleştirdiğini ve çok sayıda şehitler verildiğini söyledi.

Bugün yedi düvele karşı mücadele verdiklerini ifade eden Eroğlu, "Bugün doğuda verilen o mücadele sonucunda ele geçirilen teröristlerin boyunlarında haçlar var. Bir çoğunun sünnetsiz olduğunu görüyorlar. Bugün orada bir Çanakkale Savaşı gibi bir Bedir Savaşı gibi bir mücadele veriliyor. Dualarınız hep milletimizin, askerlerimizin, polislerimizin, güvenlik güçlerimizin üzerinde. Allah onun için sizlerden razı olsun" dedi.

Tokat Müftüsü Ahmet Erdem ise Tokat'ın son 6 ayda en çok şehit veren illerden olduğunu belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

Konuşmaların ardından Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman Şahin, İstanbul Fatih Laleli Camisi imam hatibi Emrullah Akbaş, İstanbul Süleymaniye Camisi baş imamı Ekrem Nalbat, İstanbul Nurosmaniye Camisi imam hatibi Fatih Kaya, İstanbul Eyüp Sultan Camisi imam hatibi Metin Kaçar, İstanbul Ataköy 5. Kısım Camisi imam hatibi Adem Karabey ve Kuran-ı Kerim güzel okuma dünya ikincisi Ali Asaroğlu, Kuran-ı Kerim okudu.

Daha sonra İstanbul Fatih Hürrem Çavuş Camisi imam hatibi Metin Kaçar ise şehitler için dua etti.

Programın sonunda Tokat Valisi Cevdet Can, Belediye Başkanı Eroğlu ve Tokat Müftüsü Erdem, katılımcılara plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Tokat Belediyesi İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil?
title