Haberler

Tokat'ta Üst Geçit Açılış Töreni

Tokat Belediyesi tarafından Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi önüne yaptırılan üst geçit törenle açıldı

Tokat Belediyesi tarafından Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi önüne yaptırılan üst geçit törenle açıldı.

Belediye başkanı Adnan Çiçek, Gaziosmanpaşa Bulvarı üst geçidinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, önceki yıllarda liselerin önünde ciddi kazaların meydana geldiğini söyledi.

Kazaların azalması için yolun refüj bölümünün perforje ile bölündüğünü anımsatan Çiçek, "Fakat yapmış olduğumuz gözlemler ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzün kayıtlarına baktığımızda bu bölgede yaya geçitlerine rağmen kazalar olmaya devam ettiğini gördük. İl Trafik Komisyonumuz bir toplantısında almış olduğu kararla bu bölgeye bir yaya üst geçidi yapılmasını karara bağladı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından üst geçit yapıldı" diye konuştu.

Artık vatandaşların ve öğrencilerin üst geçidi kullanmasını istediklerini dile getiren Çiçek, şunları kaydetti:

"Tabi ilimiz gelişmekte olan bir il. Trafik kültürü yeni yeni oluşuyor. Özelikle karşıdan karşıya geçişlerde halen ciddi sıkıntılarımız söz konusu. Araç parkında halen ciddi sıkıntı söz konusu. Buna ilişkin olarak da ciddi tedbirlerimiz var. Özellikle Gaziosmanpaşa Bulvarında yol bölme çalışması ile beraber kazalarda çok ciddi bir azalma oldu. Bundan sonra uygulamaya koyacağımız park metre çalışmasında da bunun mümkün olduğu ölçüde azalacağını ümit ediyoruz. Amacımız şehrimize yakışır bu gibi yapılarla gerek yaylarımızın gerekse araçlarımızın daha düzenli şekilde trafikte seyretmesini sağlamak."

Çiçek'in konuşmasının ardından üst geçidin açılışı yapıldı.

Törene, belediye başkan yardımcılrı Ahmet Çetin ile Mustafa Bandırmalı, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ve davetliler katıldı. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title