Haberler

Tokat'ta Trafik Kazası: 4 Ölü

Kaza, Bugün Saat 00.15 Sıralarında Tokat- Turhal Karayolu Pazar İlçe Sınırları İçerisinde Meydana Geldi. Turhal Yönüne Giden Metin Gökdereli Yönetimindeki 60 Tf 735 Plakalı Otomobil, Karşı Yönden Gelen Veysel Genç Yönetimindeki 34 Ur 2316 Plakalı Kamyon ile Çarpıştı. Kazada Otomobil Sürücüsü 42 Yaşındaki Metin Gökdere ve 39 Yaşındaki Eşi Gülcihan Gökdere Olay Yerinde, Çiftin Çocukları Olduğu Tahmin Edilen 12 ve 14 Yaşındaki İki Kız Çocuğu İse Ambulanslarla Hastaneye Götürülürken Yaşamını Yitirdi.

Kaza, bugün saat 00.15 sıralarında Tokat- Turhal Karayolu Pazar İlçe sınırları içerisinde meydana geldi. Turhal yönüne giden Metin Gökdereli yönetimindeki 60 TF 735 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Veysel Genç yönetimindeki 34 UR 2316 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü 42 yaşındaki Metin Gökdere ve 39 yaşındaki eşi Gülcihan Gökdere olay yerinde, çiftin çocukları olduğu tahmin edilen 12 ve 14 yaşındaki iki kız çocuğu ise ambulanslarla hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi.

Kazada, hurdaya dönen araçta sıkışarak can veren Metin ve Gülcihan Gökdere'nin cesetleri, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu çıkarıldı.

Kazanın, ilk belirlemelere göre, otomobil sürücüsünün yol yapımı nedeniyle konulan şerit değiştirme işaretini farketmeyerek, karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title