Haberler

Tokat'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna Başvurular

Tokat'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan hibe desteği almaya hak kazanan 5 başvuru sahibiyle sözleşme imzalandı.

Tokat'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan hibe desteği almaya hak kazanan 5 başvuru sahibiyle sözleşme imzalandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Tokat İl Koordinatörü Fuat Ferit Yazar, imza töreninde, hibe desteği almak için 7 başvurunun yapıldığını, bunlardan 5'ine hibe verilmesinin uygun görüldüğünü söyledi.

Hibe kazanan projeler hakkında bilgi veren Yazar, şunları kaydetti:

"Kurumumuzun süt hayvancılığına ve besiciliğine verdiği desteklerden yararlanmak için proje hazırlayan ve başvuruları uygun görülen proje sahiplerine, yeni bir ahır inşa etmeleri, mevcut ahırlarını modernize etmeleri, ihtiyaç duydukları makine ekipmanları almaları ve proje hazırlama maliyetlerini karşılamaları için hibe desteği verilecektir. Yapılan bu desteklemelere başvuru sahiplerinin de katkıları eklendiğinde, ilimize 3. proje çağrı dönemiyle beraber, yaklaşık 8 milyon lira değerinde yatırım yapılacaktır."

Muhabir: Zehra Aydın

Yayıncı: Önder Felek - TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title