Haberler

Tokat'ta Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Tokat’ta kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan çok sayıda köy yolu İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışma sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Tokat'ta kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan çok sayıda köy yolu İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışma sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Tokat'ta son günlerde etkili olan kar yağışı dolayısıyla Erbaa, Artova, Başçiftlik ve Reşadiye ilçelerinde kapanan köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler gece gündüz çalıştı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, karla mücadele ekiplerinin araç-gereçleriyle tam kadro hazır durumda olduğunu ifade ederek, "Örneğin kar yağışı başladığında 50 köy yolumuz kapalıyken aynı gün bu kapalı köy yolu sayısı sıfıra düşürüldü. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun dışında ekiplerimiz yolda kalan vatandaşlarımıza, köyde hastalanan vatandaşlarımıza da yardımcı olmaya çalışıyor. Bizim gayemiz köylerde yaşayan vatandaşlarımızın hiçbir sorun yaşamadan kış ayını geçirmeleridir" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başçiftlik Artova Erbaa Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title