Haberler

Son dakika haberleri | Tokat protokolünden maske takanlara teşekkür

Güncelleme:

Son dakika haberler: TOKAT Valisi Ozan Balcı ve beraberindekiler sokaklarda koronavirüs denetimi yaptı.

TOKAT Valisi Ozan Balcı ve beraberindekiler sokaklarda koronavirüs denetimi yaptı. Maske ve mesafeye özen gösterenlere teşekkür eden Vali Balcı "Paniğe kapılmaya gerek yok. Ama sorumluluk duygusundan da asla vazgeçmememiz lazım" dedi.

Vali Ozan Balcı,  İl Emniyet Müdür Göksel Topaloğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Murta Kınay ile Cumhuriyet Meydan'ından  başlayarak, Gazisomanpaşa Bulvarı'nda esnaf ile yoldan geçenleri maske ve mesafe konularında uyardı. Vali Balcı ve beraberindekiler bulvar üzerinde bulunan esnaflara maske ve sosyal mesafe kurallarına uydukları için teşekkür etti.

Denetimlerin devam edeceğini söyleyen Vali Ozan Balcı, "Bilindiği gibi bir pandemi yaşanıyor. Ama sağ olsun Tokatlı hemşerilerimiz bu mücadeleye destek veriyorlar. Sağlık ordumuz, doktorlarımız, ebelerimiz, hemşerilerimiz ve onlara yardımcı olan idari ve teknik personelle beraber bir büyük mücadele veriyor. Bütün devlet teşkilatı olarak, kurumları olarak, Tokatlı hemşerilerimiz olarak biz de omuz omuza, el ele bu mücadeleye destek veriyoruz. İnşallah gevşetmeden, yılmadan, pes etmeden bu pandeminin üstesinden geleceğiz. Paniğe kapılmaya gerek yok ama sorumluluk duygusundan da asla vazgeçmememiz lazım. Sürekli ifade ettiğim gibi sayıların bir önemi yok. Ha bir, ha bin. Bizim için bir vatandaşımızın canı da bir, bin vatandaşımız da bir" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Albay Tokat Balcı Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title