Haberler

Tokat'ta Ahilik Haftası kutlamaları

Güncelleme:

Tokat'ta Ahilik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tokat'ta Ahilik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında "Tokat Ahilik Komitesi" ile Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Çelik ve beraberindekiler Tokat Valisi Ozan Balcı'yı makamında ziyaret etti.

Balcı, yaptığı açıklamada, ahilik teşkilatının önemine değinerek, "Ahilik teşkilatının kurucusu Ahi Evran Veli'yi rahmetle anıyor, tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası'nı kutluyorum."dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu da ziyaret eden Çelik ve beraberindekiler, Tokat esnaf ve sanatkarları hakkında konuşup fikir alışverişinde bulundu.

Eroğlu, "Her yıl Cumhuriyet Meydanı'mızda esnaflarımızla bir araya gelir, yemekler yenir ve ve kaftanlar giyilirdi. Her meslek grubundan bir büyüğümüze bir kardeşimize ahilik noktasında hediyeler verilirdi. Çok güzel şekilde kutlanırdı. Pandemi bizim birçok çalışmamızı, programımızı sekteye uğrattı. Tabi ki önce sağlık, bu noktada eskiyi yad ederek geçiriyoruz. İnşallah bir an önce Allah bu musibeti başımızdan alır ve o eski güzel günlerimize döneriz." diye konuştu.

Çelik ise "Ülkemize değer katan üreten istihdam sağlayan ve hepimizin olmazsa olmazı esnaf ve sanatkarımızın Ahilik Haftası'nı kutluyorum. Her yıl coşkuyla gerçekleşen kutlamalar bu sene pandemi dolayısıyla buruk geçiyor. Pandemi esnafımızı ve sanatkarımızı olumsuz etkiledi. Bu süreçte sayın valimiz ve belediye başkanımıza birçok konuda esnaf ve sanatkarımızın yanında durup yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahilik Haftası Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title